Key-note Spreker
Carlo van de Weijer - Director Strategy Area Smart Mobility, TU Eindhoven 

Carlo heeft een zeer inspirerende toekomstvisie en weet mensen uit hun comfortzone te trekken. Hij is een bevlogen spreker die met veel passie en humor over zijn vak en over de toekomst kan spreken. In onderstaande video spreekt Carlo bij TedX.

Dagvoorzitter
Thijs Lindhout - Spreker en Duurzaam Ondernemer, bekend van de 100% Thijsshow 

Thijs is een ervaren spreker, dagvoorzitter, entertainer en theatermaker. Hij zal RailCon 2016 een unieke sfeer meegeven en weet als geen ander hoe je energie losmaakt bij sprekers en deelnemers. Zie hieronder een video over zijn theatershow 'De 100% ThijsShow'. Voor meer informatie: http://dethijsshow.nl/
Workshopleiders 
Rob Goverde - Associate Professor Railway Operations, TU Delft

Rob Goverde is universitair hoofddocent bij de afdeling Transport & Planning van de TU Delft. Vanuit deze functie houdt hij zich bezig met innovaties op het gebied van de planning en besturing van het spoorverkeer. Daarnaast is hij leider van cluster Railsystemen binnen het TU Delft Transport Instituut dat alle personen en afdelingen aan de TU Delft op het gebied van spoor verbindt.

Geert Kloppenburg - Expert in duurzame mobiliteit en innovatie, Stichting Urgenda

Urgenda is de organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken. Urgenda is onder andere bekend als trekker van de klimaatzaak tegen de Nederlandse Staat.
 
gecertificeerde event software
 gecertificeerde event software