Frequently Asked Questions

Voor wie is RailCon 2016?
RailCon 2016 is een evenement georganiseerd voor en door Young Professionals uit de spoorsector. Dit betekent dat je je kunt aanmelden wanneer je jonger bent dan 35 jaar en werkzaam bent in de rail sector.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je kunt je vanaf 1 juli inschrijven via het online aanmeldformulier.

Waarom gaan de aanmeldingen voor RailCon 2016 via voorinschrijving en selectie?
Een gemengd deelnemersveld is één van de succesfactoren van RailCon 2016. De organisatie van RailCon 2016 streeft naar een deelnemersveld dat bestaat uit medewerkers van bedrijven uit de verschillende ketenonderdelen (bijv. vervoerders, aannemers, etc.). Door de aanmeldingen via voorinschrijving te organiseren en hierop een selectie te maken, kan de organisatie garanderen dat er een gemêleerd gezelschap aan deelnemers is.

Is mijn voorinschrijving een garantie op deelname aan RailCon 2016?
Nee, op basis van de voorinschrijvingen zal de organisatie een deelnemersselectie maken. We kijken hierbij naar de branche waarin je werkzaam bent, je functie en je motivatie.

Wanneer hoor ik of ik geselecteerd ben om deel te nemen aan RailCon 2016?
Wanneer je je hebt ingeschreven middels de voorinschrijving laten we je voor 1 augustus 2016 weten of je geselecteerd bent.

Wat kost het om deel te nemen aan RailCon 2016?
Deelname aan RailCon 2016 is gratis!

Kan ik dieetwensen opgeven?
Ja, dit kan via het online aanmeldformulier.

Is het NS Trefpunt bereikbaar met de auto?
We raden je aan om met de trein naar Utrecht Centraal te reizen. NS Trefpunt grenst aan het busstation dat zich direct naast station Utrecht Centraal bevindt. Het is echter mogelijk om met de auto komen. In dat geval kan je onder winkelcentrum Hoog Catharijne betaald parkeren. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Hoe ziet de afronding van het plenaire programma eruit?
Vanaf 17:30 uur is er een afsluitende netwerkborrel in het EYE Amsterdam. Om 19:00 is er de mogelijkheid om gezamenlijk met de congrestrein terug te reizen naar Utrecht Centraal. Wanneer je na afloop van de borrel niet terug hoeft naar Utrecht, ben je vrij om op eigen gelegenheid huiswaarts te reizen.

Worden er foto's en filmopnames gemaakt gedurende de dag?
Een fotograaf en een cameraploeg maken tijdens RailCon 2016 foto's en opnames. Na afloop worden deze foto's en een aftermovie op deze website geplaatst. Door je aan te melden via ons online inschrijfformulier ga je ermee akkoord dat foto's waar jij op staat, worden geplaatst. 

registratie avg voor evenementen
 registratie avg voor evenementen