aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Masterclasses ‘Ready2Scale'

Masterclasses voor ICT ondernemers met groeiambities

Programma

MASTERCLASS 13 MEI 2014 | HOE MAAK IK MIJZELF EN MIJN TEAM READY2SCALE?

12.00–12.30 Welkom en lunch
12.30–14.00 Minicollege: Leadership in a growing business (prof. dr. mr. Steven ten have)
14.00–14.30 Pauze
14.30–17.00 Workshop: Team building in a growing business (Jos Rovers)
17.00–18.30 Netwerkborrel

Minicollege: Leadership in a growing business | prof. dr. mr. Steven ten Have

Prof. dr. mr. Steven ten Have is hoogleraar Strategie en Verandering aan de Vrije Universiteit. Na zijn studies rechten, psychologie en bedrijfskunde was hij 10 jaar werkzaam bij adviesbureau Berenschot, onder andere als directeur en bestuurder. Hij is nu organisatieadviseur en partner van TEN HAVE Changemanagement. Daarnaast is hij lid van de RvC van ABN Amro en voorzitter RvC Cito. Hij publiceerde een reeks artikelen en boeken waaronder ‘Veranderkracht’, ‘Het Veranderboek’ en het wereldwijd uitgebrachte Key Management Models. Steven is ook chairman van de ‘Foundation for Evidence Based Management’.

Workshop: Team builing in a grwoing business | Jos Rovers

Jos Rovers is ondernemer, trainer, coach en verander facilitator. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in General en Marketing Managagement bij financiële dienstensector. De beweging van organisaties en de motivatie van de mensen fascineert hem. Hij is dan ook altijd bezig met innovatie, verandering en leiderschap. Nu is hij een specialist in het realiseren van duurzame verandering en transformatie, zowel bij organisaties als bij mensen.

Het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) lanceert in samenwerking met The SUN een nieuwe serie masterclasses ‘Ready2Scale’ voor ICT-ondernemers met groeiambities. Onder leiding van inspirerende sprekers delen gelijkgestemde ondernemers kennis, ervaringen, knelpunten en oplossingen onder meer op het gebied van groeistrategie, klantbereik en kostenconcurrentie. Ondernemers krijgen nieuwe impulsen om verdere groei en succes van hun bedrijf te realiseren.


ACE_logo_2012_web.gif Logo the Sun small.JPG

gasten registratie formulier
 gasten registratie formulier