Regionale ERP bijeenkomsten

Regionale ERP bijeenkomsten

Er mag één persoon per winkel naar een van de fysieke regionale ERP bijeenkomsten komen. Er mogen maximaal 30 personen per locatie aanwezig zijn. Als deze limiet is bereikt zal deze locatie verdwijnen uit het aanmeldformulier. De adressen van deze locaties vind je door bovenaan deze website op de button locaties te klikken. 

Op vrijdag 10 juli van 11.00 tot 12.30 uur organiseren we een tweede webinar waar alle ondernemers, assistenten en winkelmedewerkers van SPAR en neutraal welkom zijn. In deze interactieve online bijeenkomst komen een aantal directieleden en ERP specialisten terug op de feedback die we van jullie verzameld hebben tijdens de 10 bijeenkomsten. Een dag voor het webinar ontvang je een persoonlijke link waarmee je 10 juli kan deelnemen.

Zet dit tijdstip alvast in je agenda!

Tijdens de twee webinars zijn naast ondernemers ook assistenten en/of winkelmedewerkers welkom om deel te nemen. Vul hieronder het mailadres is van de persoon of personen die graag willen deelnemen.

Ook zij ontvangen een dag voor het webinar een persoonlijke link. Aangezien het webinar uitgezonden wordt op een beveiligde site is het zelf delen van de link met derden niet mogelijk.

event website
 event website