aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Workshop reisfotografie

Welkom

Speciaal voor lezers van Reizen organiseert Nikon twee workshops reisfotografie met topfotograaf Jochem Wijnands. Omdat een reis naar een exotisch oord wat lastig uitvoerbaar is op één dag doen we het omgekeerd. Wij gaan naar een locatie in Nederland die zeer populair is bij binnen- en buitenlandse toeristen: Enkhuizen !

Let op: ervaring is niet vereist. Ook beginnende spiegelreflex-gebruikers zijn van harte welkom.
Leer op deze dag alles over je camera en maak jouw allermooiste reisfoto’s!
De workshop zal plaatsvinden in het authentieke Enkhuizen. In het theorie-gedeelte deelt Jochem zijn ervaring in reisfotografie en leert hij je alle ins & outs om de meest prachtige foto’s te maken. Hij heeft in de loop der jaren zijn sporen verdiend bij National Geographic en diverse andere magazines en opdrachtgevers.

Na een oer hollandse lunch trek je erop uit in Enkhuizen en ga je samen met de fotograaf aan de slag om fraaie reisfoto’s te maken. De juiste camera-instellingen en opnamepositie zullen zorgen voor fantastische beelden. Nikon zorgt voor een uitgebreide collectie aan camera’s en lenzen die je kunt gebruiken.
Na het fotograferen wordt je geholpen met het selecteren en verwerken van jouw beelden en worden de mooiste resultaten besproken in groepsverband. Daarnaast krijgt iedereen zijn mooiste foto’s geprint mee naar huis.

De Workshops Reisfotografie worden gehouden op 9 of 16 april en duren van 09:30 tot 17:00 uur.

Wilt u zich aanmelden voor de workshop van 16 april klik dan op de datum.

Nu exclusief voor Reizen-lezers slechts €99!
Met vriendelijke groeten,

De organisator

evenement organiseren
 evenement organiseren