Geachte heer/mevrouw,

Als zeer gewaardeerde klant van ons, willen we u graag uitnodigen voor onze Relatieavond op vrijdag 26 oktober a.s. in de skybox van Kras Stadion in Volendam.

Op deze avond willen we samen met u de wedstrijd FC Volendam - Jong Ajax bijwonen. U wordt die avond verwacht in de voor ons gereserveerde skybox. Daarna staat een heerlijk warm en koud buffet voor u klaar en kijken we gezamenlijk met de andere genodigden naar de wedstrijd. De avond eindigt rond 24.00 uur. 

Programma
18.15:              verzamelen bij Marina Park in Volendam
18.25:              gezamenlijk lopen naar stadion
18.30:              ontvangst in Mercedes Benz Lounge
18.45:              luxe warm en koud buffet
20.00-21.45:    wedstrijd FC Volendam – Jong Ajax
21.45-24.00:    napraten onder het genot van een hapje en drankje

Entreekaart wordt bij ontvangst in het stadion aan u overhandigd.
 

Aanmelden
Wij vernemen graag of u aanwezig bent bij deze geheel verzorgde avond. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Kunt u ons voor vrijdag 19 oktober a.s. laten weten of wij een VIP-arrangement* voor u kunnen reserveren? U kunt zich aanmelden via onderstaande aanmeldbutton.

We zien u graag op vrijdag 26 oktober a.s.!

Met vriendelijke groet,
SternParts

 

* Deze uitnodiging is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. I.v.m. de beperkte beschikbaarheid kunnen er helaas geen extra personen meegenomen worden. Als u zich aanmeldt, dan rekenen wij op uw komst. We reserveren dan het VIP-arrangement voor u (t.w.v. € 100,-).

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren