Beste heer/mevrouw,

Als hulpverlener blijft u graag op de hoogte van de laatste productontwikkelingen en nieuwste technieken die u ondersteunen om uw levensreddende taak uit te voeren. Dit alles vindt u terug in de ‘RescueXperience’ van Hobrand & Holmatro op 22 en 23 september 2014.

Kennis & ervaring
De Hobrand & Holmatro RescueXperience wordt gehouden in het Oefencentrum Noord in Wijster. Tijdens deze dag kunt u in de ochtend presentaties bijwonen van verschillende gastsprekers en vinden er in de middag diverse demonstraties plaats.

Onze gastsprekers zijn:
• Ian Dunbar (Holmatro Rescue equipment): “New Car Technology, CORE versus Accu-aangedreven tools, Combitools & SIV” (Engelstalig)
• Maarten Frans van Vlerken (VRBZO): “Onderzoeksresultaten Flip Tip straalpijp”
• Christian Boorz (TFT Fire Fighting Equipment): “Uitleg verschillende draagbare monitoren en nozzles” (Engelstalig)

Demonstraties
Ervaren & vergelijken staan deze dag centraal! U krijgt de gelegenheid om zelf de voordelen van de TFT Nozzles en Monitoren te ontdekken. Ook krijgt u de nieuwste technieken en gereedschappen te zien in de demonstratie van Holmatro over ‘Reddingstechnieken bij Voertuigongevallen’.

Meldt u snel aan (vol = vol)
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor 22 of 23 september door op "Aanmelden" te klikken in het linker menu. Deelname kost € 25,- (incl. BTW) per persoon per dag. Dit is inclusief lunch en een afsluitende borrel. Het maximum aantal deelnemers is beperkt, dus schrijft u zo snel mogelijk in.

Met vriendelijke groet,

Hobrand Algebra & Holmatro

event management software
 event management software