Hobrand & Holmatro

Hobrand Algebra

Hobrand Algebra BV is sinds 1983 actief als totaalleverancier van producten en diensten voor bedrijven en overheidsinstanties die zich richten op rampen- en calamiteitenbestrijding. Hierbij valt met name te denken aan Regionale en Gemeentelijke Brandweerkorpsen, Veiligheidsregio’s, Ministerie van Defensie, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, maar ook de Scheepvaart, Industrie en BHV bedrijven.

We zijn gevestigd in Tiel, Rotterdam en Lier (België).
Vanuit onze vestiging Tiel & Lier (België) richten we ons op verkoop, advies en service van veiligheidsproducten voor de brandweer, veiligheidsregio’s en ministeries in Nederland & België. Vanuit onze vestiging in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in advies, verkoop en service van brandweermaterialen voor de scheepvaart & industrie.

www.hobrand-algebra.nl

Logo H-A.jpg

Holmatro

Holmatro is opgericht in 1967 en inmiddels de grootste producent van hydraulische redgereedschappen en systemen, die wereldwijd worden gebruikt bij reddingsoperaties en special tactics.

We hebben ultramoderne productiefaciliteiten in Nederland en de VS en verkoopkantoren in Engeland, Polen en China. Samen met een uitgebreid dealernetwerk leveren we overal ter wereld de beste redgereedschappen en service.

www.holmatro.com

Holmatro Transparante achtergrond RGB.jpg

event website
 event website