Researchdag 2020

Georganiseerd door de Academische Werkplaats GOUD van het Erasmus MC

 

Op 16 januari is het zover! Dan vindt de eerste Researchdag plaats van de Associatie van Academische Werkplaatsen Verstandelijke Beperkingen.
Wil je graag je vakgenoten (van onderzoeker, projectleider tot kennismakelaar) beter leren kennen? Dan mag je deze dag niet missen! Tijdens deze Researchdag Let’s connect!gaan we met elkaar in gesprek. Welke studies lopen er en wat zijn de laatste ontwikkelingen? Wat kunnen we van elkaar leren en waarin kunnen we samenwerken?

De academische werkplaats GOUD heeft de eer om deze eerste Researchdag te mogen organiseren. Het evenement vindt plaats in Het Koetshuis in Rotterdam.

Programma in het kort
10.00 uur                            Ontvangst

10.30 uur                            Welkom & opening
10.40 uur                            Voorstelronde AW’s
12.00 uur                            Lunch, posterpresentaties & speeddatesessies
14.00 uur                            Onderzoekscoach Daan Andriessen
14.45 uur                            Verdiepende workshops ronde 1
15.45 uur                            Korte pauze
16.00 uur                            Verdiepende workshops ronde 2

17.00 – 18.30 uur             ‘Vermijd de spits-borrel’

Waarom je erbij wilt zijn
Deze dag biedt een unieke kans om je vakgenoten te ontmoeten. Je gaat met elkaar in gesprek over verschillende thema’s en deelt elkaars expertise en ervaringen. Daarnaast is onderzoekscoach Daan Andriessen te gast om te vertellen over hoe je jouw academische werkplaats een impuls kunt geven. Kortom: het belooft een energieke, inspirerende en vooral leuke dag te worden!

Meld je aan!

De organisatie heeft de inschrijving gesloten.Wil je je toch nog aanmelden? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info.gvg@erasmusmc.nl. Ook horen we het graag als je je nog wilt afmelden.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren