Nog een maand, dan is het zover en we willen je daarom graag over een aantal zaken informeren.

Op de ochtend van 4 juli staat de koffie, thee en gebak om 11:00 uur klaar! Er wordt gezorgd voor de lunch, het diner (voorbereid door opperkok Henk Preveas) en drankjes, alsook voor ontbijt de volgende dag.

Blijf je slapen? Neem dan een kussensloop, onderlaken, hoeslaken of slaapzak en een handdoek mee! Een dekbed en kussen is aanwezig.

Het programma is nog lekker open, met veel tijd om elkaar te ontmoeten. Wel is er al bedacht dat sommigen het misschien leuk vinden om een wandeling door Heeg (mooie Heemtuin en park) of een tochtje over het meer te maken (er zijn zeilboten beschikbaar).

In de avond, na het diner,  is er allereerst een al-oude “Situationer”; Paul Valentin, Delle Tiongson-Brouwers en Evert de Boer zullen ons een update geven van belangrijke ontwikkelingen in de Filippijnen. Daarna is er ruimte voor eigen inbreng (a la de ieder welbekende despedida’s)….Heb je een idee,  meld het ons!

Neem je oude fotoboeken, dia’s of films mee! Een diaprojector en beamer zijn aanwezig. Ook een voorwerp dat je nog steeds gebruikt of iets uit die tijd of waar een verhaal aan zit, is leuk om mee te nemen.

Er is gelegenheid om te netwerken in de Netwerkcorner, dus neem hiervoor materiaal mee als je dit wilt.

Op zondag stopt het programma rond 15.30 uur. Mocht je eerder willen vertrekken dan kan dat natuurlijk.

We hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij!

Heb je vragen? Schroom niet ze te stellen. Mail of bel iekedeleeuw@icloud.com          Mobiel 06-37 22 75 88

 

eventilo event app
 eventilo event app