Informatie

Op 3 september 2017 is de 20ste editie van de Ride for the Roses. Het wielerevent vindt dit jaar plaats in Bleiswijk. De Ride for the Roses is een evenement voor het goede doel en geen wedstrijd. Er wordt een cycletour van 100 km georganiseerd en twee toertochten van 25 en 50 km. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen mee kan doen. Iedere deelnemer ontvangt een roos aan de finish. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen! 

Fiets samen met ruim 10.000 fietsliefhebbers en maak een vuist tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 

Samen is één van de kernwaarden van Nature's Pride. Laten we ons dit jaar daarom ook weer samen inzetten voor de strijd tegen kanker! Voor iedereen is wat wils, namelijk 25, 50 of 100 km tochten. Dus geef je op samen met je familie of vrienden om met z'n allen een mooie tocht te gaan fietsen.

 

Locatie, Fiets & Vervoer
Dit jaar wordt er geen personenvervoer georganiseerd van en naar het event. Iedereen die mee wilt doen moet met eigen vervoer komen. Zie op de pagina 'locatie' meer informatie waar het event dit jaar plaatsvindt. Als je mee wilt fietsen, moet je zelf voor een fiets zorgen. Je kunt er wel voor kiezen om je fiets te laten vervoeren. Wij willen een vrachtwagen organiseren die de fietsen van Nature's Pride naar Bleiswijk brengt en weer terug. Op zaterdag 2 september kun je je fiets tussen 11.00 en 12.00 uur inleveren bij Nature's Pride. De fiets wordt vervolgens goed ingepakt en met de vrachtwagen naar Bleiswijk gebracht, zodat je zondag op je fiets kunt stappen. Na afloop kun je je fiets weer inleveren bij de vrachtwagen en wordt deze naar Nature's Pride gebracht. Tussen 17:00 en 18:00 uur kun je je fiets ophalen bij Nature's Pride. Indien je je fiets na 18.00 uur niet opgehaald hebt, is het achterlaten van je fiets voor eigen verantwoording. Mocht je gebruik willen maken van de fiets-vrachtwagen, geef dit aan bij de aanmelding. 

 

Start en finish event 
Het eventterrein gaat om 07.30 uur open. Zie meer informatie op de pagina 'programma' voor de startijden van het event. Rond 14.00 uur zullen de 100 km fietsers binnenkomen bij de finish. De bekendmaking van de eindopbrengst start rond 15.25 uur. Het zou leuk zijn om samen, met z'n allen, nog een drankje te doen. Iedereen is met eigen vervoer en verder vrij om te kiezen wanneer hij/zij weg wilt gaan. 

 

Kleding
We fietsen samen als Nature’s Pride team, in Nature’s Pride kleding, de Ride for the Roses. Dit jaar is er een prachtig nieuw design ontworpen voor de fietskleding. Er is keuze uit een kort of lang tenue.

  • Fiets je als personeel mee met de 50km of de 100km toer dan krijg je eenmalig een nieuw fietspak. Je kunt kiezen uit een lang op kort tenue.
  • Familie, vrienden en of kennissen die mee willen rijden moeten in een Nature’s Pride fietspak meefietsen. Zij kunnen het nieuwe Nature’s Pride tenue aanschaffen, keuze uit: lang of kort. De kosten zijn € 50,- per pak. Indien je als familielid, vriend of kennis een oud Nature’s Pride fietspak hebt, mag je deze ook dragen.
  • Wil je een extra pak bestellen dan zijn de kosten als volgt:  
    Een kort fietspak kost € 50,-
    Een lang fietspak kost € 50,-
  • Indien je meedoet aan de 25 km toer krijg je een Nature’s Pride T-shirt.

De fietskleding is besteld. De tenues verwachten wij halverwege de zomer te ontvangen. Zodra de kleding binnen is zullen wij de door jullie bestelde tenues aan je geven. Heb je ook familie/vrienden opgegeven? Ook deze tenues zullen wij aan jou geven, zodat jij deze weer aan je familie/vrienden kan geven. 

 

Wat kost het? 
Nature's Pride is één van de hoofdsponsors van de Ride for the Roses 2017. Dit betekent dat het bedrijf inschrijfkosten van € 150,00 per persoon sponsort (dus ook voor familie en vrienden). Wees serieus met je aanmelding. Kom je niet opdagen zonder geldige reden, zullen wij genoodzaakt zijn het bedrag van € 150,- per persoon door te berekenen. 

 

Reglement 
Zodra je je hebt ingeschreven, ga je akkoord met het reglement van de Ride for the Roses 2017. Zie hiervoor de pagina 'reglement' en lees dit goed door. Wanneer de regels niet worden nageleefd door een deelnemer kan de organisatie overgaan tot het nemen van maatregelen gericht op de veiligheid van de overige deelnemers en het evenement. 

 

Verzekering
Deelname is op eigen risico. Mocht je een dagverzekering willen afsluiten, kijk dan op de website van de Ride for the Roses. Hier kun je een aantal suggesties terugvinden.

 

Meedoen? 
Meld je hier aan voor 18 augustus! 

event organiseren
 event organiseren