Ben jij van plan om in september 2019 (of in februari 2020) stage te gaan lopen of om jouw afstudeerscriptie te gaan schrijven bij Rijkswaterstaat? Kom dan langs op onze grote stagemarkt van Rijkswaterstaat in Utrecht op vrijdagmiddag 24 mei 2019 om je te oriënteren en te laten inspireren.

Tijdens deze stagemarkt kun jij kennis maken met Rijkswaterstaat en al haar enthousiaste medewerkers en interessante projecten. Mocht Rijkswaterstaat nu bij jou bekend staan als 'saai' en 'te bureaucratisch'? Dan dagen wij jou uit om langs te komen bij de stagemarkt zodat we jou het tegendeel kunnen bewijzen.

Op deze stagemarkt worden de stage- en afstudeeropdrachten gepresenteerd door diverse onderdelen binnen Rijkswaterstaat. Andere activiteiten die je hier deze dag kan doen zijn:

  • Netwerken met Rijkswaterstaat medewerkers en huidige stagiaires onder het genot van een vers sapje;
  • Diverse workshops volgen;
  • Een boottochtje maken met de Rijkswaterstaat 1 boot;
  • Een professionele LinkedIn foto laten maken en gelijk je LinkedIn account laten
    checken door onze professionals;
  • Genieten van inspirerende sprekers;
  • Toffe foto maken bij onze Rijkswaterstaat Photobooth

Ben jij net zo enthousiast om de wereld van Rijkswaterstaat te verkennen als dat wij zijn om de wereld van Rijkswaterstaat te presenteren? Meld je dan aan via onze Aanmeldpagina.

Het complete programma van deze dag is te vinden onder het kopje tabblad op deze website. Voor het stellen van vragen en/of opmerkingen kun je naar onze contactpagina.

Hopelijk zien we je vrijdag 24 mei 2019!

 

event deelnemersregistratie
 event deelnemersregistratie