Rijkswaterstaat stagemarkt

4 oktober 2019

Werk jij bij Rijkswaterstaat en wil je graag mee helpen op de dag zelf met het bemannen van een stand van jouw organisatieonderdeel? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar Lisa Groot, via campus@rws.nl. Alle helpende handjes zijn welkom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben jij van plan om in februari 2020 (of in september 2020) stage te lopen of om een afstudeerscriptie te schrijven bij Rijkswaterstaat? Laat je inspireren op onze grote stagemarkt van Rijkswaterstaat in Utrecht op vrijdagmiddag 4 oktober 2019.

Tijdens deze stagemarkt maak jij kennis met Rijkswaterstaat en haar enthousiaste medewerkers en interessante projecten. Mocht Rijkswaterstaat bij jou bekend staan als 'saai' en 'bureaucratisch'? Graag bewijzen wij het tegendeel!

Op de stagemarkt worden de stage- en afstudeeropdrachten gepresenteerd door diverse onderdelen binnen Rijkswaterstaat. Andere activiteiten die je deze dag kan doen:

  • Netwerken met Rijkswaterstaat medewerkers;
  • Meedoen met workshops over bijvoorbeeld smart mobility, het maken van sensors of het renoveren van een stuw;
  • Een professionele LinkedIn foto maken en meteen je LinkedIn account laten checken door professionals;
  • Leer Rijkswaterstaat kennen door een serious escape game
  • En dat alles onder het genot van een heerlijk drankje en hapje!

Ben jij net zo enthousiast om de wereld van Rijkswaterstaat te verkennen als dat wij zijn om de wereld van Rijkswaterstaat te presenteren? Meld je dan aan via onze Aanmeldpagina.

Het complete programma van deze dag is hier te vinden. Voor het stellen van vragen en/of opmerkingen kun je naar onze contactpagina.

Hopelijk zien we je vrijdag 4 oktober 2019!

Deel dit event ook met je netwerk.

Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende evenementen, vacatures en nieuwtjes bij Rijkswaterstaat? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren