Kickstart je carrière bij de Rijkswaterstaat stagemarkt

------------------------------------------------------------------------------------

LET OP: onze stagemarkt is vol! Alle plekjes zijn al vergeven. Wil je toch in contact komen met Rijkswaterstaat, dan raden we je aan om deel te nemen aan de Infra Experience. Aanmelden kan hier.

------------------------------------------------------------------------------------Ben jij van plan om in februari 2021 stage te lopen of om een afstudeerscriptie te schrijven? Zorg er dan voor dat je vrijdag 13 november vrijhoudt in je agenda. Normaal gesproken zou er dan een live event plaatsvinden in Utrecht, maar helaas is dit niet mogelijk vanwege het coronavirus. Vandaar dat we een online alternatief hebben bedacht. Op 13 november houden wij van 13.00u tot 16.00u een online sessie waarbij we je alles vertellen over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en al haar werkzaamheden;
  • De gang van zaken omtrent stagelopen;
  • Ervaringen van oud- en huidige stagiaires wat betreft hun stageperiode;
  • Sparren met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema's;
  • De stagevacatures van Rijkswaterstaat met startdatum februari 2021.

Wil jij meer weten over Rijkswaterstaat en haar stagemogelijkheden? Meld je dan nu aan voor deze sessie. Klik hier. Onder alle aanmeldingen verloten wij 3 goodiebags. De maandag voorafgaand aan de online sessie, ontvang je van ons een uitnodiging met daarin informatie over het online evenement.

PS: al onze stagevacatures met startdatum februari 2021 staan vanaf 11 november hier online. Op het moment dat je van ons de uitnodiging ontvangt voor de online sessie met daarin meer informatie over het online evenement, sturen we je ook de link naar alle stagevacatures toe. 

 

PSS: volg je ons al via Instagram? Daar houden we je op de hoogte van allerlei beurzen/evenementen, startersvacatures en interessante verhalen.

Heb je vragen over bovenstaand verhaal? Neem dan contact op met Lisa Groot (stage@rws.nl)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren