Kickstart je carrière bij de Rijkswaterstaat stagemarkt

Ben jij van plan om in september 2020 stage te lopen of om een afstudeerscriptie te schrijven? Zorg er dan voor dat je vrijdag 24 april vrijhoudt in je agenda. Normaal gesproken zou er dan een live event plaatsvinden in Utrecht, maar helaas is dit niet mogelijk vanwege het coronavirus. Vandaar dat we een online alternatief hebben bedacht. Op 24 april houden wij van 13.00u tot 15.20u een online sessie waarbij we je alles vertellen over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en al haar werkzaamheden;
  • De gang van zaken omtrent stagelopen;
  • Ervaringen van oud- en huidige stagiaires wat betreft hun stageperiode;
  • Sparren met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema's.

Wil jij meer weten over Rijkswaterstaat en haar stagemogelijkheden? Meld je dan nu aan voor deze sessie. Klik hier. Onder alle aanmeldingen verloten wij 3 goodiebags. De maandag voorafgaand aan de online sessie, ontvang je van ons een uitnodiging met daarin informatie over het online evenement.

PS: al onze stagevacatures met startdatum september 2020 komen 20 april online op de website van www.werkenvoornederland.nl. Op het moment dat je van ons de uitnodiging ontvangt voor de online sessie met daarin meer informatie over het online evenement, sturen we je ook de link naar alle stagevacatures toe. 

Heb je vragen over bovenstaand verhaal? Neem dan contact op met Lisa Groot (stage@rws.nl)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren