Johan Cruijff Arena

Arena 1 - Amsterdam - Nederland

Openbaar vervoer
De Johan Cruijff Arena is zeer goed bereikbaar met de trein en ligt 5 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA.
Neem hoofdingang E. Hier wordt u verwelkomt door een van de gastvrouwen die u doorverwijst naar de foyer van de congreslocatie.

Uitrijkaarten worden niet verstrekt door de organisatie.


Routebeschrijving met de auto naar Johan Cruijff Arena
Vanuit de richting Utrecht:
Op de A2 richting Amsterdam neemt u afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Den Haag:
Op de A4 neemt u bij het verkeersplein Badhoevedorp de afslag A9 tot het knooppunt Holendrecht, hier gaat u richting Amsterdam A2/E35. U neemt hierna meteen de afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Zaandam:
Vanaf de A10/A2 neemt u de afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Amersfoort:
Volg de A1 richting Amsterdam, bij het knooppunt Diemen neemt u de A9 richting Amsterdam Zuidoost / Schiphol. U volgt Amsterdam / Zaanstad en neemt hierna de afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Navigeer naar:
Indien u gebruik maakt van uw navigatiesysteem kunt u voor Transferium P1 navigeren naar Burgemeester Stramanweg 130.

Voor parkeren Transferium/ P1:
Zodra het stadion voor u ligt rijdt u rechtdoor op de Burgemeester Stramanweg en volgt u de borden Amsterdam Zuidoost / Diemen / Venserpolder, vervolgens neemt u de afslag Transferium / P1.

Eenmaal in het Transferium kiest u voor het onderste parkeerniveau en volgt u de borden Hoofdingang E. Na het uitstappen bereikt u via de draaideur Hoofdingang E. U kunt zich melden bij de receptie voor verdere doorverwijzing.


Contact

Risk Event 2019
E: riskevent@isaca.nl or Debbie Reinders T: 0031 6 20984633


Hotelgegevens

Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

(5 minutes walk from the Johan Cruijff Arena)
Hoogoorddreef 66b - 1101 BE  Amsterdam
T: 020 797 9193

Het hotel ligt 6 minuten (450 m) lopen van de Johan Cruijff Arena
Loop naar het zuidoosten op De Passage (richting de ArenA Boulevard) [210m]. Sla linksaf om op De Passage te blijven [27m]. Weg vervolgen naar de Haaksbergweg [170m] Sla rechtsaf. De bestemming bevindt zich rechts.

The hotel is 6 minutes walk from the Johan Cruijff Arena.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren