Welkom

De mondiale hightech maakindustrie ondergaat momenteel een Smart Industry revolutie. Ontwikkelingen zoals robotisering en digitalisering stuwen deze beweging snel voorwaarts. De Duitse industrie heeft het belang hiervan onderkend en loopt voorop in het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën. Bent u ook nieuwsgierig hoe u Robotics- en andere zogenaamde ‘Smart Industry’ technologieën in uw bedrijf kunt toepassen, om zo uw businessmodellen en machineconcepten toekomstbestendiger te maken?

Ga in februari 2017 met ons mee tijdens de Robotics Trip naar Stuttgart. Leer van andere ondernemers en ontwikkelaars van Robotics- en andere Smart Industry automatiserings-technologie in Duitsland. Ervaar hoe zij de technologieën van de toekomst ontwikkelen en toepassen in hun dagelijkse praktijk.

De Robotics Trip is van 13 t/m 15 februari 2017 en wordt georganiseerd door de initiatiefnemers van RoboHouse Delft, met ondersteuning van Holland Instrumentation en InnovationQuarter.

(Leer)doelen

  • Leer beter begrijpen wat de betekenis is van Robotics en Smart Industry Automatisering voor het innovatieve/technologische maakbedrijf;
  • Kom in contact met ontwikkelaars en voorlopers van deze technologieën in Duitsland;
  • Versterk het eigen Nederlandse netwerk.

 

Inspiratie MKB

Ons gemeenschappelijke doel is inspiratie te vinden voor de toepassing van Smart Industry technologieën zoals Robotics in de dagelijkse MKB-praktijk. We leren van praktijkvoorbeelden uit de Duitse industrie, maar nemen ook een kijkje achter de schermen bij grote ontwikkelaars op dit vlak, zoals het Fraunhofer Instituut voor Automatiseringstechnologie en bij de Cyber-Physical Factory van Festo Duitsland.

 

Nederlands netwerk

Dit op maat gemaakte programma is bedoeld voor beslissers binnen Nederlandse technologisch en innovatieve maakbedrijven die meer met Smart Industry automatisering en/of Robotics willen. Doelgroep: CTO/CEO/COO/Hoofd R&D. Voor de deelnemers zal ook het eigen Nederlandse netwerk op dit vlak versterkt worden. Daarnaast wordt deze Robotics Trip gedragen door een krachtig Nederlands Publiek-Privaat consortium, waarvan vertegenwoordigers mee zullen reizen.

 

  • Exact Software
  • Festo BV
  • InnovationQuarter
  • TU Delft - Robovalley
  • TNO
  • Haagse Hogeschool