Utrechtse grachtenrace ronDom 2012

Beste "",

ronDom 2012 staat weer voor de deur.

Ter gelegenheid van de feestelijke opening van een tjalk, De Jonge Koop van Utrecht, is in april 2003 een sloeproeiwedstrijd in het hartsie van ons land georganiseerd.

Op zaterdag 14 april 2012 zal de Roeiploeg HU i.s.m. Stichting Studenten Faciliteiten wegens het succes van de eerdere edities voor de tiende keer in de geschiedenis van Utrecht met de Utrechtse Grachtenrace ronDom de opening van het sloeproeiseizoen organiseren.

De ronDom is een race van ongeveer 14 km en zal afhankelijk van de C-waarde en aantal roeiers een kleine 2 uur roeien in beslag nemen. Voor de start is er de mogelijkheid om in te roeien. Verder is het verplicht om een vlag te voeren.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer enthousiaste deelnemende teams nodig om de ronDom een succes te laten worden. Ploegen die in aanmerking komen dienen in bezit te zijn van een roeisloep en een FSN register inschrijving. Wegens organisatorische redenen is het aantal inschrijvingen beperkt tot c.a. 25 sloepen. Bij overschrijding van het maximum aantal inschrijvingen, bepaald de datum van betaling en daarna die van inschrijving mede de mogelijkheid tot deelneming.

Er zullen verschillende prijzen uitgereikt worden, o.a. snelste dagtijd, en snelste tijd met referentie. Na de prijsuitreiking zal er een roeiers maaltijd zijn en wordt de dag weer afgesloten met een feest.

De kosten voor deelname aan de Utrechtse Grachtenrace ronDom zijn € 13,50 per persoon. De prijs van de roeiers maaltijd is € 8,50 per persoon. Koffie en thee zijn ook dit jaar weer de hele dag gratis.

Omdat wij over uw E-mail adres beschikken heeft u de kans om u als eerste in te schrijven.
Doe dit via onze speciale website.


http://www.aanmelder.nl/rondom2012/U kan uw inschrijfgeld onder vermelding van uw sloepnaam overmaken op bankrekening 39 47 83 352 t.n.v. Stichting Studenten Faciliteiten te Utrecht

Met vriendelijke groet,
Utrechtse grachtenrace ronDom

Yuri Pelser

P.s.

Wanneer u geen prijs stelt op deze E-mail en of geen contactpersoon meer bent van uw team dan vernemen wij dat graag van u. Wij zullen uw gegevens dan aanpassen in ons bestand.

conferentieregistratie
 conferentieregistratie