Verandertaal vs. Behoudtaal

Deze workshop is voor professionals die de basis van Motiverende Gespreksvoering beheersen. Tijdens deze verdiepende workshop zullen we aan de hand van praktijk gerichte casuïstiek afkomstig van de deelnemende professionals, inzoomen op behoudtaal versus verandertaal en de werking van het google brein. Waaraan herken je behoudtaal bij een cliënt? Hoe buig je behoudtaal om tot verandertaal? Hoe ontlok je als professional verandertaal? Hoe verhoudt dit zich tot de kluis van motivatie?

Deze workshop is geschikt voor de meer ervaren MGV-professional.

Workshopgever

Ik ben Dagmar Vriends, al 14 jaar een trainer in Motiverende Gespreksvoering en omgaan met lastig gedrag en agressie, binnen diverse organisaties. Vanuit mijn verbazing waarom de ene gevangenisbewaarder 1 x per week op zijn pieper drukte en de ander 1 x per jaar, is mijn passie om mensen te trainen in allerlei vormen van gespreksvoering en communicatie ontstaan (ik heb 11 jaar als gedragstrainer in de gevangenis getraind). "Want lag het nou aan die gedetineerde of aan de chemie tussen beide?" Ik denk het laatste! Vanaf dat moment ben ik mij gaan specialiseren in professionele gespreksvoering en help ik professionals het optimale uit zich zelf en hun gespreksvoering te halen, zodat ze echt impact kunnen hebben op de mensen waar ze mee werken.

Ik verheug mij om op 26 juni met jullie aan te slag te gaan!

Ik ben Lotte Proot en ik heb 12 jaar ervaring als trainingsacteur.

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Toneelacademie te Maastricht en speelde bij diverse gezelschappen, o.a. bij Toneelgroep Amsterdam en Carina Molier.

In 2007 heb ik de opleiding tot trainingsacteur gevolgd en gewerkt voor zeer veel diverse opdrachtgevers Profit en Non-Profit. Ook in het Engels, voor grote groepen en binnen verandertrajecten van grote bedrijven.

Mijn kracht als trainingsacteur ligt in mijn helder en gevarieerd spel en in de feedback die ik geef. Opbouwend, concreet, bekrachtigend.

Als trainer weet ik goed aan te sluiten bij de groep en ze interactief te laten leren met respect voor ieders proces.