Ons eigen verhaal

Als zorgverlener zet je je met hart en ziel in voor een rookvrije start. Je bent trots als jouw bijdrage gezorgd heeft voor het stoppen met roken en je kent ook je teleurstellingen als het niet lukt of weer niet lukt. Hoe blijf jij als zorgverlener gemotiveerd, ook als het lastig is? Bijvoorbeeld wat doe je als iemand steeds terugvalt? Of een partner die wil blijven roken, ook als de baby er is. Of grootouders die niet stoppen met roken als ze op de baby gaan passen. Jullie hebben vast veel meer voorbeelden. Door middel van narratieven delen deelnemers hun ervaringen waar het gaat om hun bijdrage aan de rookvrije start. We delen succes en ook frustraties als het niet lukt. Een mooie kans om interprofessioneel samen te werken en samen te leren.

Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren MGV professional. 

Workshopgever

Ik ben Jettie van de Pol en richt mij op de ontwikkeling van individuen en de begeleidingskundige vraagstukken in organisaties en samenwerkingsverbanden.

Het leren van en met elkaar staat voor mij centraal. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het werkplezier en het effectief samenwerken in het belang van elke burger. Kernwoorden hierbij zijn: samenwerken in teams, de multidisciplinaire en interprofessionele aanpak en het stimuleren van ketenzorg.

Karakteristiek voor mijn werkwijze zijn de interactie, het praktijkgerichte, de afwisseling en de actualiteit.

Ik ben mede-eigenaar van bureau KerstenvandePol – Nascholing in de Zorg.

Ook ben ik verbonden aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben daar werkzaam als docent bij de BA opleiding Management in Zorg en Welzijn. Eén van mijn taken is het begeleiden van studenten bij het maken van hun afstudeerartikel.

Mijn hart ligt bij de zorg en de mensen die die zorg uitvoeren. Het grootste deel van mijn opdrachten voer ik uit in de keten van de geboortezorg.