Kosten, reisdetails en voorwaarden

Deelnamekosten voor co-exhibitors op deze collectieve stand bedragen €10.000,- ex.BTW per bedrijf*. 

Prijzen voor endorsement partners (Friends) zijn op aanvraag beschikbaar. We streven ernaar om ten minste 3 en maximaal 5 endorsement partners aan het paviljoent te verbinden: organisaties die de realisatie van het paviljoen een warm hart toedragen, maar geen behoefte hebben aan een eigen booth op het paviljoen.

Daarnaast zal InnovationQuarter indien gewenst samen met reisbureau MTS Travel een reis- en verblijfspackage uitwerken voor vluchten en hotelovernachtingen. Wie hierin geïnteresseerd is, verzoeken wij dit aan te geven bij inschrijving, aangezien met name de gunstig gelegen hotels snel volgeboekt zullen raken.

 

Data, inclusief reisdagen

Van zondag 23 februari tot en met vrijdag 28 februari (aankomst in Amsterdam rond het middaguur)

 

Kosten

De deelnamekosten aan de stand worden in 2 termijnen door InnovationQuarter aan u gefactureerd:

1. Een commitment fee à €5000,- ex.BTW, te betalen na inschrijving. Let op: uw inschrijving is pas definitief wanneer deze betaling binnen is!
2. De rest van de deelnamekosten à €5000,- ex.BTW factureren we in november 2019 aan u.


Wat krijgt u hiervoor terug?

- een eigen booth op de stand voor u en maximaal 3 collega's;

- 3 exhibition passes voor RSA;

- wij nemen u al het regelwerk m.b.t. het paviljoen uit handen, zodat u zich kan concentreren op het voorbereiden op de beurs, individuele branding/marketing en lead generation;

- u lift mee op de collectieve impact die gemaakt wordt door gezamenlijk op te trekken en een opvallend, attractief Holland paviljoen te helpen realiseren met bijbehorende reuring;

- randprogrammering in de vorm van netwerk- en partner events gericht op matching van onze groep Nederlandse bedrijven met buitenlandse partners.

 

Reizen en verblijven

Kosten voor reis (vluchten) en hotel bedragen - afhankelijk van moment van boeking - naar schatting €1.500,- p.p. (voor een directe vlucht) of vanaf €550,- voor een indirecte vlucht.

Verblijven in de VS is prijzig. Ga uit van een totaal van ongeveer €1.300-€1.700,- (voor vijf overnachtingen à €250-350,-) p.p.. Indien gewenst kunt u gebruikmaken van ons reis- en verblijfspackage en ons vaste reisbureau MTS Travel dit voor u zonder meerkosten in orde laten maken.

 

Out-of-pocket kosten en andere persoonlijke kosten tijdens de beurs zijn voor uw eigen rekening.

 

Voorwaarden

Voorlopig wordt dit reis- en verblijfspakket alleen aangeboden aan deelnemers en partners van de collectieve Holland stand op RSA 2020.

 

Verblijf

Wij volgen op een later moment met een of enkele hotelsuggesties.

Wij gaan ervoor om de deelnemers van de stand zoveel mogelijk bij elkaar in 1 hotel te plaatsen. Heeft het hotel van onze keuze onvoldoende kamers beschikbaar bij boeken van de groep, dan zullen wij in afstemming met u uitwijken naar een vergelijkbaar alternatief.

Het staat deelnemers uiteraard vrij om zelf een ander hotel te boeken.

Voor iedereen die kosten wil besparen raden wij ook aan om AirBNB in overweging te nemen.

 

Vluchten

KLM vliegt eenmaal daags direct van Amsterdam naar San Francisco en terug. 

Wij stellen iedereen graag in staat de vlucht van zijn/haar voorkeur te nemen, direct- of indirect via bijvoorbeeld Ierland of IJsland. MTS Travel zal deze vliegtickets desgewenst - en zonder daar extra kosten voor te rekenen - voor u boeken.

 

* wij gaan hier uit van 50% co-financiering op RSA vanuit het Rijk. Valt deze onverhoopt lager uit, dan kan het zijn dat uw deelname bedrag hoger uitvalt, doch niet hoger dan €12.000,-. Wij zullen hierover uiteraard vooraf met u communiceren.