Studiedag 8 januari 2024

'Com Solidus'​​

Welkom op de website speciaal voor de studiedag op 8 januari D.V. We hebben deze dag een bijzondere naam meegegeven. De uitleg of betekenis is terug te vinden in het strategisch beleidsplan van onze schoolvereniging. Je kunt die vinden op het SharePoint onder de nieuwsberichten. (link).

Op deze website vind je praktische informatie over de studiedag en je kunt je aanmelden voor de workshops. We vragen je de onderstaande info goed door te nemen. We hopen alle collega's te ontmoeten. Mocht je écht verhinderd zijn dan graag afmelden bij je directeur.

Workshops

Linksboven op deze pagina (knop aanmelden workshops) kun je jezelf aanmelden voor de studiedag en een keuze maken uit de workshops. Het invullen spreekt voor zich. Er is één belangrijk aandachtspunt. Voor workshop 1, 8 en 9 is het nodig dat je 2 keer voor dezelfde workshop kiest. Deze workshop duurt namelijk 2 uur. Dus kies dan bij de eerste en de tweede keuze voor dezelfde workshop.

Parkeren

We vragen jullie zoveel als mogelijk is om op de fiets te komen. De parkeerruimte is beperkt en we willen geen overlast in de buurt veroorzaken. Mocht je toch met de auto komen, dan zou je de auto aan de Lentfersweg kunnen parkeren en het laatste stukje lopend kunnen afleggen.

Jassen & tassen, koffie, thee & lunch

Er zijn 2 koffie en theepunten in de school. Eén bij de hoofdingang en één op het kleuterleerplein. Graag zoveel mogelijk verdelen over de school en de lokalen. Jassen& tassen kunnen in de kluisjes bij de hoofdingang of boven bij het bestuurskantoor.

Heb je speciale dieetwensen dan graag een mailtje naar info@rsvr.nl

Locatie

In den Climtuin

C.B.J. Landweerlaan 3

7461 XN Rijssen

Sprekers

Programma

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren