4 nov - Meetup Assetmanagement

Ben jij een assetmanager die graag up-to-date blijft binnen het vakgebied? Sta je open voor nieuwe kennis en contacten? Op 4 november organiseert het Kennisnetwerk Assetmanagement een inspiratie sessie rondom het thema lange-termijn-asset-planning. We gaan aan de slag met een case en er is ruimte om te netwerken.

 
Hoe maak je lange-termijn-keuzes voor assets?

Besluiten rondom assets als wegen, bruggen, sluizen en keringen worden vaak voor tientallen jaren genomen. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren die bekend of te voorspellen zijn zoals verkeer, omgeving, klimaatadaptatie, EU-regelingen of digitalisering. Hoe maak je als assetmanager keuzes die over 20 jaar nog houdbaar zijn?

 

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met een assetcase. Neem de Houtribsluizen; een groot sluizencomplex bij Lelystad. Het complex werd in 1975 geopend en bestaat o.a. uit diverse sluizen, een beweegbare brug en een vaste brug. Bij het complex zijn regelmatig storingen waardoor vaarroutes tijdelijk niet beschikbaar zijn. Er is al veel onderhoud uitgevoerd op het complex maar niet met lange termijn resultaat. Duidelijk is dat er ingrijpend verbouwd moet worden. Welk scenario stel jij op? Samen met een aantal vakgenoten zet je de dilemma's op een rij en bespreekt welke strategie houdbaar is.

 

Voor wie?

Naast vakgenoten die zich al hebben aangemeld bij het Kennisnetwerk Assetmanagement, is de meetup ook interessant voor senior-, medior- en startende assetprofessionals. De meetup en het kennisnetwerk is bedoeld om kennis te delen, van elkaar te leren en samen het vak naar een hoger niveau te tillen.

 

>>AANMELDEN

 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. Vragen over assetmanagement, de case of het kennisnetwerk: mail of app met assetmanager Mark van de Ven op mark.vande.ven@rws.nl, 06-52599615. Heb je een organisatorische vraag, neem contact op met Marije van den Ende, marije.vanden.ende@rws.nl, 06-15617726.

 

Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren