9 juli: Techniek Expeditie Rijkswaterstaat

De Gaasperdammertunnel, een megaproject van Rijkswaterstaat dat iedereen kent, gaat binnenkort open! Hoe is dit complexe project gerealiseerd? Wat is de rol van de projectmanager en van de technisch adviseurs geweest bij dit, voor de bereikbaarheid van Amsterdam, bepalende project? Tijdens deze online Meet & Greet brengen wij jou in contact met verschillende vakcollega's over hun rol en werkzaamheden. Daarnaast krijg je een exclusief kijkje -live- in de langste landtunnel van Nederland.

 

Wil je in gesprek met een technisch specialist?

Dat kan! We starten het online event eerst met een introductie over techniek bij Rijkswaterstaat. Frans Meijer (technisch adviseur) en Joop van der Velden (technisch manager) nemen je hiervoor mee in een korte live stream bij de Gaasperdammertunnel!

Daarna ga je, in een themasessie naar keuze, in gesprek met een adviseur van jouw vakgebied. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Kijk hier welke sprekers en vakgebieden er zijn.

 

>> AANMELDEN

 
Voor wie?

Voor technische (hbo-/wo-) professionals met interesse in aanleg- en onderhoudsprojecten. Rijkswaterstaat bedient verschillende domeinen als bruggen, sluizen, keringen en de uitgebreide snel- en vaarwegen; een divers werkveld wat vraagt om specifiek werkkennis. Goed om te weten is dat veel van de adviseurs betrokken zijn bij meerdere projecten. Heb jij ervaring op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde of elektrische installaties, schroom niet om vrijblijvend eens van gedachte te wisselen.

 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met adviseur Werving & Selectie Florijn Spoelstra, op 06-51315695, florijn.spoelstra@rws.nl

Wil je dit event met iemand delen? Klik op onderstaande icoontjes.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren