25 juni: livestream elektro-techniek & IA bij Rijkswaterstaat

 

Heb jij kennis over of ervaring met elektrotechniek, technische informatica of industriële automatisering? Meld je vrijblijvend aan voor de livestream op 25 juni! Graag vertellen onze technisch adviseurs  over hun rol en het werk aan o.a. bruggen, sluizen en tunnels. Ook krijg je meteen een rondkijk in de Van Brienenoordbrug.

 

Handig om te weten
  • Datum: vrijdag 25 juni
  • Tijd: van 12.00 - 12.45 uur
  • Voorafgaand inschrijven via deze link 'Aanmelden'

 

IA- en E-adviseurs onmisbaar

Zo zijn adviseurs van Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor zowel de aanleg als het beheer en onderhoud van de industriële automatisering en elektrotechniek bij deze beweegbare objecten. Ze zorgen dat de infrastructuur digitaal up-to-date is, er minder storingen en vertragingen zijn, onderhoud voorspelbaar en veiligheid gegarandeerd kan worden.

 

Meld je aan en praat mee

In deze livestream praten we met Robbert Geers over zijn rol en werk als technisch adviseur bij Rijkswaterstaat. Over het steeds 'slimmer' worden van bruggen en sluizen, bedienen op afstand en complexe besturing. Joost Abbink neemt je mee naar de Van Brienenoordbrug waar hij verschillende IA en E-aspecten laat zien. Ben je benieuwd met welke uitdagingen zij dagelijks te maken hebben? Meld je aan! Uiteraard mag je tijdens de livestream vragen stellen.

 

Voor wie

Voor professionals met kennis van of ervaring met elektrotechniek, (technische) informatica, computer science, mechatronica of industriële automatisering.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat? 

Nu, maar ook in aanloop naar het evenement, komen verschillende functies vrij. Wil je weten welke IA en elektro-vacatures er bij Rijkswaterstaat zijn? Kijk dan regelmatig hier.

 

Kijk mee in Van Brienenoordbrug

 “De Van Brienenoordbrug is meer dan een brug. Met dagelijks bijna een kwart miljoen passerende voertuigen is het onmisbaar voor de doorstroming van het verkeer rond Rotterdam. Net als veel bruggen en tunnels in ons land is ook deze op leeftijd. Het einde van de levensduur nadert, dus is een grote opknapbeurt op zijn plaats.” Aldus demissionair Minister Cora Van Nieuwenhuizen (infrastructuur).

Komende jaren staat een grootschalige vervanging gepland van beide boogbruggen en het bewegingswerk aan de oostelijke zijde van de brug. Daarnaast wordt een nieuw systeem aangelegd voor de bediening en installatie.

 

>> AANMELDEN

 

Deel dit event ook met je netwerk:
inschrijfformulier
 inschrijfformulier