Meet & Greet Assetmanagement

Meet & Greet Assetmanagement

Maak kennis met Assetmanagement

Miljoenen automobilisten rijden dagelijks over ruim 3.000 kilometer snelweg. En zonder dat ze het merken rijden ze over assets als bruggen, sluizen en door tunnels. Uniek door de leeftijd, techniek, grootte of omgeving. Denk aan assets die Rijksmonument zijn of assets op verkeerknooppunten met grote technische uitdagingen. Komende jaren staat Rijkswaterstaat voor een grote onderhoudsopgave en zoekt mensen voor het vakgebied van Assetmanagement.

Wil jij meer weten over de rol van assetmanager en hoe dit werkt bij Rijkswaterstaat, kom naar de Meet & Greet.

 

Exclusief kijkje Van Brienenoordbrug

Graag nemen onze assetmanagers, Marc Roosenschoon en Marc Stamhuis, je letterlijk mee naar hun werkveld voor een exclusief kijkje in Rotterdams grootste asset: de Van Brienenoordbrug! Je ontmoet verschillende vakcollega's die vertellen over de verantwoordelijkheden en uitdagingen waar zij als assetmanager voor staan. Er is voldoende tijd om informeel kennis te maken, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

 

Voor wie

Ben jij een professional met hbo/wo werk- en denkniveau die midden in de maatschappij staat? Heb je enige advieservaring binnen assetmanagement? Dan kan Rijkswaterstaat jou een interessante vervolgstap bieden. Naast de inhoudelijke expertise zoeken wij collega's die verbindend, communicatief, analytisch zijn en in staat om strategie te vertalen naar tactisch niveau. Meer informatie over werken bij Rijkswaterstaat vind je op werkenbij.rws.nl

 

Meld je aan!

Graag ontvangen wij jouw aanmelding via de pagina Aanmelden. Voor een bezoek aan de Van Brienenoordbrug moeten we rekening houden met een maximaal aantal. Meld je dus snel aan!

 

>>AANMELDEN

 

Praktisch

Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom in het Zalmhuis (Capelle a/d IJssel). Wil je mee naar de Van Brienenoordbrug, zorg dat je uiterlijk om 17 uur aanwezig bent. Graag attenderen wij je op de volgende veiligheidsregels bij een bezoek aan de Van Brienenoordbrug:

- Heb je hoogtevrees, dan mogen we je helaas niet meenemen

- Vrouwen mogen alleen deelnemen wanneer zij een broek aan hebben; het dragen van een jurk of rok kan een onveilige situatie opleveren

- Ben je in het bezit van veiligheidsschoenen en/of een helm, graag meenemen. Voor deelnemers die dit niet hebben, zorgen we voor extra schoenen en helmen.

Rond 18 uur zijn we terug in het Zalmhuis om verder kennis te maken.

 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met adviseur Werving & Selectie Florijn Spoelstra op 06-51315695, florijn.spoelstra@rws.nl

 

Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

 

toegangskaartverkoop
 toegangskaartverkoop