26 sept: Meet & Greet Contractmanagement

De Nederlandse infrastructuur behoort tot de beste van de wereld. Als contractmanager bij Rijkswaterstaat lever je hier een belangrijke bijdrage aan: je adviseert en werkt onder meer samen met opdrachtgevers voor wat betreft contractgeving van bijvoorbeeld weg-, tunnel-, brug- of sluisprojecten. Projecten met een grote financiele en maatschappelijk waarde. Rijkswaterstaat is regelmatig op zoek naar professionals (wo/hbo) die ervaring hebben met inkoop- en contractmanagement.

 

Wil jij meer weten over het werk van een contractmanager bij Rijkswaterstaat?

Kom dan kennismaken en sfeerproeven op 26 september! Onder het genot van een hapje & drankje vertellen diverse contractmanagers over hun functie en de projecten waar ze aan mee werken. Zo nemen onze collega's Ansel Velthof, Geert Jan Naaijkens en Peter Engel je mee in een van hun complexe en aansprekende projecten. Wil je nu al iets weten: luister naar de podcast van Anbsel Velthof met wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.

Meer informatie over de functie van contractmanager.

Meer informatie over de functie van senior contractmanager.

 

Aanmelden & Inlopen

Tussen 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom op onze locatie in Utrecht (Westraven). Graag voorafgaand inschrijven via de speciale pagina 'Aanmelden'. Inlopen kan op elk moment, maar goed om te weten is dat een van onze collega’s om 17.15 uur een inleidende presentatie geeft van een half uur.

 

Vragen voorafgaand?

Heb je specifieke vragen voor 26 september, laat het ons gerust weten. Bel, app of mail met onze recruiter Eveline den Hartigh op 06 – 29 08 95 68 / eveline.den.hartigh@rws.nl

 

Deel dit event ook met je netwerk:

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren