Kennismaken met inkoop- of contractmanagement

Zoek jij een afwisselende inkoop- of contractmanagement functie met betekenis? Rijkswaterstaat heeft op korte termijn verschillende vacatures. Omdat het lastig kan zijn een gerichte keuze te maken, openen wij ons inkoopcafé om eerst een kop koffie te komen drinken en je vragen te stellen.
 
Voor wie

Rijkswaterstaat heeft voor het onderdeel Bedrijfsvoering verschillende functies open staan voor (hbo/wo) professionals met ervaring op het gebied van inkoop- of contractmanagement. Denk hierbij aan het managen van de inkoop, contracten en aanbestedingen van álle facilitaire dienstverlening van Rijkswaterstaat: van strooimachines, kantoormeubilair tot communicatie- en HR-dienstverlening en vastgoed.

Meer informatie over senior inkoopadviseur

Meer informatie over inkoopadviseur

Meer informatie over junior inkoopadviseur

Meer informatie over contractmanager

 
Informeel kennismaken voordat je misschien solliciteert

Heb je interesse maar nog wel vragen over bijvoorbeeld de organisatie, afdeling, werkzaamheden of wil je gewoon eerst even sfeerproeven? Kom dan eerst vrijblijvend koffiedrinken. Je schuift aan in ons inkoopcafé bij Jeroen Bargeman (coördinator inkoop bedrijfsvoering) óf Ronny Verwater (coördinator contractmanagement). Jeroen en Ronny staan je graag te woord.

 

Aanmelden

Graag voorafgaand inschrijven via de speciale pagina aanmelden. Geef hier aan wat jouw expertise en voorkeursdatum zijn dan zien wij jou misschien wel in ons inkoopcafé!

>>AANMELDEN

 

Deel dit event ook met je netwerk:

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren