27 aug - Kom je kennismaken met juridisch Rijkswaterstaat?

 

Voor de afdeling Expertise en Rijkswaterstaat Advocaten is Rijkswaterstaat regelmatig op zoek naar juridische professionals. Deze eenheid levert juridische expertise aan alle onderdelen van Rijkswaterstaat bij de meest uiteenlopende vraagstukken.

Wil jij meer weten over de juridische projecten van Rijkswaterstaat? Kom sfeer proeven en lunch vrijblijvend mee met onze collega’s!

 

Voor professionals die interesse hebben in bijvoorbeeld een functie als:

  • Juridisch adviseur aanbestedingsrecht
  • Juridisch adviseur bestuursrecht
  • Juridisch adviseur privaatrecht
  • Juridisch adviseur scheepvaart
  • Juridisch adviseur water

 

Lunchbreak & Aanmelden - Op dinsdag 27 augustus ben je vanaf 12 uur van harte welkom om een broodje mee te eten aan onze lunchtafel in Utrecht (Westraven) en in gesprek te gaan met enkele juridische adviseurs. De lunch duurt tot circa 14 uur. Graag voorafgaand inschrijven via de speciale pagina 'Aanmelden'.

 

Vragen voorafgaand? - Heb je vragen voorafgaand aan 27 augustus, laat het ons gerust weten. Bel, app of mail met recruiter Vera Schilperoort (06 – 22843830 / vera.schilperoort@rws.nl Voor inhoudelijke (juridische) vragen, mag je contact opnemen met: Pieternel Smit (06 - 10929061 / pieternel.smit@rws.nl)

 

Over Rijkswaterstaat - Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. En beheert en ontwikkelt de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren. Samen zetten we in op een duurzame leefomgeving en werken aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, schoon water en waar je vlot en veilig van A naar B kunt. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

 

Deel dit event!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren