MaintainMoment Onderhoud 21 mei

Werken aan de grootste onderhoudsopgave uit de geschiedenis van Rijkswaterstaat? Deel uitmaken van projecten die ons land verder brengen?

Rijkswaterstaat is op zoek naar professionals met verschillende technische achtergronden. Wil jij weten of een van onze functies bij jou past? Kom sfeer proeven en ontmoet toekomstige collega’s! Zij kunnen jou alles vertellen over de functies en projecten bij Rijkswaterstaat.

Voor professionals met een technische HBO/WO achtergrond zoals:

  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Civiele Techniek
  • Industriële Automatisering.

Denk aan vacatures zoals technisch adviseurs, technisch managers, projectleiders of assetmanagers.

Aanmelden & Inlopen

Tussen 16.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom op onze locatie in Utrecht (Westraven). Graag voorafgaand inschrijven via de speciale pagina 'Aanmelden'. Inlopen kan op elk moment, maar goed om te weten is dat een van onze collega’s om 16.15 uur een inleidende presentatie geeft van een half uur.

Heb je specifieke vragen voor 21 mei, laat het ons gerust weten. Bel, app of mail met senior recruiter Sjoerd Burger op 06-151 07 144 / sjoerd.burger@rws.nl

Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar heb je wel de drive en potentie om je te ontwikkelen tot volwaardig technisch professional? Ook dan zien wij jouw aanmelding graag tegemoet. Rijkswaterstaat investeert graag in technisch talent. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

 

Deel dit event met je netwerk:

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren