Meet & Greet Midden Nederland

Meet & Greet Midden Nederland

Maak kennis met Rijkswaterstaat

Heb jij affiniteit met mobiliteit? En wil je meebouwen aan vlot en veilig verkeer? Dan is werken voor Rijkswaterstaat in Midden Nederland wat voor jou. Denk aan de aanleg, het beheer en onderhoud van de wegen en vaarwegen in een van de drukte regio's van Nederland: Utrecht, Flevoland, het IJsselmeer en de Afsluitdijk. Wil jij in deze regio het verschil maken? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Voor professionals met een technische HBO- en WO achtergrond

Op 19 maart organiseert Rijkswaterstaat een Meet & Greet in Utrecht. Hier ontdek je wat Rijkswaterstaat voor de regio Midden Nederland betekent, voor welke uitdagingen zij komende jaren staan en welke vacatures nu en in de toekomst vacant zijn. Kom vrijblijvend eens kennismaken als je een HBO- of WO-opleiding hebt gedaan op het gebied van:

  • Werktuigbouwkunde
  • Civiele Techniek
  • Elektrotechniek
  • Industriële Automatisering

Denk aan functies als technisch adviseurs, technisch managers, projectleiders of assetmanagers. Kijk hier welke vacatures er in Midden Nederland open staan.

 

Meld je aan!

Tussen 16.30 en 19 uur ben je van harte welkom op onze locatie in Utrecht (Westraven). Graag voorafgaand inschrijven via de speciale pagina aanmelden. Inlopen kan op elk moment, maar goed om te weten is dat we starten met een inleidende presentatie geeft om 17 uur.

 

Heb je vooraf vragen?

Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met adviseur Werving & Selectie Maarten van der Meulen op 06-506 82 980, maarten.vander.meulen@rws.nl

>> AANMELDEN

 

Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

 

inschrijfformulier
 inschrijfformulier