30 sept: Meet & Greet Projectmanagement

Rijkswaterstaat zoekt meerdere projectmanagers voor grote infrastructurele projecten. Dit voor het realiseren van nieuwe projecten en de lange termijn onderhoudsopgave. Graag nodigen wij jou uit om  kennis te maken en sfeer te proeven tijdens onze meet up over projectmanagement binnen Rijkswaterstaat.

 

Programma

Wil jij weten wat de uitdagingen en verantwoordelijkheden zijn van een projectmanager binnen Rijkswaterstaat? In een actieve workshop laten wij jou o.a. zien hoe het Integraal ProjectManagement Model (IPM) werkt. Daarna geven twee projectmanagers een presentatie over hun baan en de middag wordt afgesloten met een informele kennismaking waar collega's van verschillende organisatieonderdelen aanwezig zijn. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Meer details over het programma zijn hier te vinden.

 

Voor wie

Ben jij een professional met wo-denkniveau en heb je circa 4 jaar ervaring in het leiden van complexe aanleg- en onderhoudsprojecten of een complex programmaportfolio? Dan zal de rol van projectmanager binnen Rijkswaterstaat je zeker aanspreken. Daarnaast is aantoonbare ervaring met projectmanagementmethodes- en technieken een voordeel.

Meer informatie over de vacature van medior projectmanager.

Meer informatie over de vacature van senior projectmanager.

 

Aanmelden

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom in het infocenter van de Blankenburgverbinding. Vanaf 16.30 starten we het programma. Graag voorafgaand inschrijven via de speciale pagina Aanmelden. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.

 
Heb je vragen?
Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met recruiter Florijn Spoelstra, op 06-51315695  / florijn.spoelstra@rws.nl


Deel dit event ook met je netwerk:
 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren