Wil jij meer weten over werken als projectmanager of adviseur in grote infrastructurele projecten? Rijkswaterstaat staat voor de grootste renovatieopgave ooit. Veel assets als bruggen, sluizen en (water)wegen die na de oorlog zijn gebouwd, zijn toe aan vervanging of vernieuwing. Kom vrijblijvend kennismaken en schuif aan bij deze speciale lunchsessie op deze unieke locatie.

 

Lunch & rondleiding

Tijdens de lunch maak je kennis met diverse projectmanagers en adviseurs projectsturing van Rijkswaterstaat. Zij vertellen over de uitdagingen en verantwoordelijkheden waar ze dagelijks voor staan. Daarnaast krijg je een korte rondleiding in het werkveld van de Houtribdijk en maak je informeel kennis met collega's van verschillende organisatieonderdelen. 

 

Voor wie

Ben jij een hbo- of wo-professional met grote interesse in aanleg- en onderhoudsprojecten? Dan spreekt de rol van projectmanager binnen Rijkswaterstaat je zeker aan. Afhankelijk van je ervaring zijn er verschillende inwerk- of opleidingstrajecten mogelijk.

Of ben jij een analyticus en verbinder die graag adviseert op projectsturing en betrouwbare informatie? Ga in gesprek met onze collega's over de rol van adviseur projectsturing & portfoliomanagement.

 

Houtribdijk: een unieke locatie

Rijkswaterstaat is medio 2020 klaar met dit enorme waterproject: het versterken van de 26 km lange Houtribdijk tussen Lelystad en Enkhuizen. De dijk ligt midden in het IJsselmeergebied en werkt bij storm als een grote golfbreker.

 

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor de bijeenkomst. De Meet & Greet zal namelijk verzet worden i.v.m. verspreiding van het coronavirus. Alle deelnemers worden hierover geinformeerd.

 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met adviseur Werving & Selectie Florijn Spoelstra, op 06-51315695, florijn.spoelstra@rws.nl

 

Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren