Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik
Nederland

De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk

 

Website: https://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik/location-directions

Routebeschrijving vanaf uw adres

 

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt aan de snelweg A12. Ook met het openbaar vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken: het ligt op tien minuten loopafstand van station Bunnik. De gehele locatie is tevens rolstoeltoegankelijk.

Per openbaar vervoer

Neem vanaf NS Station Utrecht de stoptrein richting Rhenen. Stap uit in Bunnik, het tweede station na Utrecht. Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf het station. Volg het voetpad “Anton van Dampad”. Aan het einde van dit voetpad ziet u het hotel aan de rechterhand liggen.

Tevens is het hotel vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41 en 43 te bereiken. Beide bussen stoppen voor het hotel bij halte Kosterijland.
 

Let op: Station Bunnik heeft geen reisassistentie

Men kan met de trein naar station Utrecht afreizen en daarna, indien u een Valyspas heeft, met Valys (of de gehele reis met Valys) begeleid naar Bunnik gaan. Telefoonnummer Valys: 0900 9630. Informatie over Valys begeleid: https://www.valys.nl/wat-is-valys/valys-begeleid.
 

Station Utrecht Centraal heeft wel reisassistentie

Bezoekers voor reisassistentie kunnen de NS 24 uur per dag bereiken om de reis te boeken. Dit kan via het volgende telefoonnummer: 030-2357822. Doe dit tijdig, omdat elke aanvraag persoonlijk gedaan moet worden. Voor volledige uitleg zie de link: https://www.ns.nl/reisinformatie/reizen-met-een-functiebeperking/hulp-onderweg.html.

Per auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem:
Neem afrit 19 Bunnik. Sla aan het einde van de afrit linksaf en ga de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Ga vervolgens bij de 3de stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht:
Neem afrit 19 Bunnik. Ga aan het einde van de afrit linksaf. Ga vervolgens bij de volgende stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

Parkeren 

Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over meer dan 650 (gratis) parkeerplekken direct voor de deur. U kunt doorrijden tot de slagbomen, waarna deze automatisch open gaan.

Er is gelegenheid tot het opladen van uw elektrische auto. Daarnaast beschikken zij over Female Touch plekken, minder valide plekken en trainer plekken.