Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik
Nederland

De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk

 

Website: https://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik/location-directions

Routebeschrijving vanaf uw adres

 

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt aan de snelweg A12. Ook met het openbaar vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken: het ligt op tien minuten loopafstand van station Bunnik. De gehele locatie is tevens rolstoeltoegankelijk.

Per auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem:
Neem afrit 19 Bunnik. Sla aan het einde van de afrit linksaf en ga de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Ga vervolgens bij de 3de stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht:
Neem afrit 19 Bunnik. Ga aan het einde van de afrit linksaf. Ga vervolgens bij de volgende stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

Per openbaar vervoer

Neem vanaf NS Station Utrecht de stoptrein richting Rhenen. Stap uit in Bunnik, het tweede station na Utrecht. Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf het station. Volg het voetpad “Anton van Dampad”. Aan het einde van dit voetpad ziet u het hotel aan de rechterhand liggen.

Tevens is het hotel vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41 en 43 te bereiken. Beide bussen stoppen voor het hotel bij halte Kosterijland.

Parkeren 

Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over meer dan 650 (gratis) parkeerplekken direct voor de deur. Ook is er de gelegenheid tot het opladen van uw elektrische auto. Daarnaast beschikken zij over Female Touch plekken, minder valide plekken en trainer plekken.