Kunst van het SAMEN Uitblinken 

Op 7 april bezoeken we de High Tech Campus Eindhoven, een bruisend bolwerk voor open innovatie, waar 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers intensief samenwerken aan het ontwikkelen van de technologieën en producten van morgen.

John Blankendaal, directeur Brainport Industries, een netwerk van high tech toeleveranciers, gaat die dag in op ondernemend samenwerken en het versterken van innovatie- en concurrentiekracht. Enkele best practices bekijken we tijdens een rondleiding door High Tech Campus.

Ineke Walravens van het executieve programma De Kunst Van Uitblinken, vertelt over het inzetten van talenten, het realiseren van ambities, en daarin zichtbaar excelleren.

Geïnspireerd door beide sprekers en het bezoek aan de High Tech Campus, maken we in de middag samen de vertaalslag naar vraagstukken in de energiesector. Dit vanuit de gedachte dat als je uitblinkt in hetgeen dicht bij jezelf ligt en dat combineert met de juiste partners, je succesvol invulling kunt geven aan alle uitdagingen in de energiesector. De kunst van samen uitblinken!

Kortom: Na deze dag is is samen uitblinken een fluitje van een cent