Op zaterdag 23 september is het zo ver: Sanquin viert haar 25-jarig bestaan in ’t Spant in Bussum. Fijn dat jij je op deze site komt aanmelden! Hieronder vind je praktische informatie over het feest.

Voor wie is ons personeelsfeest?
Ons jubileumfeest vieren we met alle collega's van Sanquin, oftewel: iedereen met een Sanquin-mailadres. 

Waar vindt het feest plaats?
Centraal gelegen in Nederland, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voldoende parkeerplaatsen voor de BOB-ers onder ons. 25 jaar Sanquin vieren we in 't Spant in Bussum. 

Ons thema: the 90s
Natuurlijk, onze roots gaan veel verder terug. Maar Sanquin is opgericht in 1998. De dancing 90s. Daarom toveren we 't Spant in Bussum voor één dag om in een swingende feestlocatie, speciaal voor Sanquiners.     

Busvervoer
Op meer dan 35 locaties in Nederland kun je instappen in de bus naar de feestlocatie, 't Spant in Bussum. Gezellig samen op pad, met de voorpret en de aftertalk. In de bus zijn lekkere snackjes aanwezig. Neem voor onderweg zelf water mee als je denkt dat de reis wat langer kan duren. Kijk op de pagina BUSSEN voor alle opstapplaatsen. Op het aanmeldformulier kun je jouw opstapplaats aanklikken.

Aanmelden
Aanmelden voor het Sanquin-feest kan via de AANMELDKNOP bovenaan de pagina. Op het formulier vul je ook je adresgegevens in, naar dit adres sturen we in de tweede week van september jouw entreebewijs. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Houd dit in de gaten, dan weet je zeker dat jouw registratie helemaal in orde is.

Programma
Dat blijft natuurlijk een verrassing. Maar ... een Sanquin-feest zonder heerlijk eten, drinken, dansen en activiteiten is geen echt feest! Je kunt er dus op rekenen dat we een compleet en avondvullend programma hebben bedacht, waar nog lang over wordt nagepraat. 

Dresscode
Is een nineties-outfit verplicht? Nee, trek aan waar je je prettig in voelt. Vinden we een nineties-outfit leuk? Zeker Weten! Wij hebben een prijs voor de leukste outfit in het leven geroepen: de 90s-king en 90s-queen worden bekendgemaakt op de feestavond.

Dieetwensen
Op het aanmeldformulier vragen we of je dieetwensen hebt. Hier hebben wij allergieën genoemd waar wij als organisatie een goed alternatief voor verzorgen. Andere wensen willen wij in de verschillende buffetten verwerken. Ben jij bijvoorbeeld vegetarisch of eet je halal, geef dat dan aan bij de optie 'Anders'. Zo inventariseren we de grootte van de groepen die deze wens hebben.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren