Scan & badge 2017

Scan & badge 2017

Je maakt gebruik van onze tablets en badgeprinters! 
Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaande lijst in te vullen.

Wie is de contactpersoon tijdens het evenement voor aanmelder.nl?

Wat zijn de evenementgegevens?

Wij zijn 1 uur voor de starttijd van het inchecken aanwezig, dit geeft de engineer ruim voldoende tijd om op te bouwen en de hosts te briefen. Op deze manier is alles gereed voordat de eerste deelnemer arriveert.
De engineer is vervolgens maximaal 3 uur aanwezig voor ondersteuning en vragen van de hosts.
Heb je meer tijd nodig, dan kun je extra uren à €50,-/uur afnemen.

Wat is de evenementlocatie?

Hoeveel deelnemers verwacht je?

Per tablet kunnen ongeveer 100 personen per half uur worden ingecheckt. We raden aan om 1 extra tablet in te zetten voor deelnemers die extra tijd vergen.
Omschrijf hieronder zo gedetailleerd mogelijk het ontwerp van de badge; denk aan kleur- en hoofdlettergebruik, plek en grootte van de afbeelding, etc. Met deze omschrijving ontwerpen wij de badge. 
Standaard plaatsen we 2 regels op de badge (Voornaam Achternaam + Bedrijfsnaam/Opleiding/...).
Je ontvangt maximaal 3 werkdagen voor het evenement een digitale proef ter goedkeuring. Let op dat we maximaal 3 badgeversies maken.

Badgehouder met clip:

De badgehouder is gemaakt van stevig materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan een clip (zoals op de foto) of lanyard/keycord.

Bijzonderheden op de aanmeldlocatie.

aanmelder.nl levert geen hosts.

Algemene voorwaarden

Vanaf het moment dat de gehuurde apparatuur bij je aankomt tot het moment dat het weer bij aanmelder.nl is, heb je de apparatuur in je beheer, behalve op de momenten dat onze engineer bij de apparatuur aanwezig is. Als de apparatuur in je beheer is, ben je ook aansprakelijk voor diefstal of schade aan de apparatuur. Houd dus rekening met adequate beveiliging en zorgvuldig gebruik.

Als je daar prijs op stelt, kun je een inspectierapport opstellen op het moment van overdracht van de apparatuur tussen jou en onze engineer indien dit bij je evenement van toepassing is.

Meer informatie over de huurvoorwaarden kun je vinden in de algemene voorwaarden.