Scan & badge 2017 Lease

Scan & badge 2017 Lease

Je least onze tablets en badgeprinters! 
Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaande lijst in te vullen.

Wie is de contactpersoon tijdens het evenement voor aanmelder.nl?

Wat zijn de evenementgegevens?

Hoeveel deelnemers verwacht je?

We kunnen (extra) gegevens inlezen in het systeem. Denk aan deelnemers, extra informatie etc. 

Wij nemen contact met je op om afspraken te maken. Het inleesdocument is in Excel en moet minstens de volgende kolommen bevatten:

- voornaam

- achternaam

- e-mail adres

Let erop dat als je deelnemers met dhr/mevr wilt aanspreken, dit ook in een kolom verwerkt dient te worden.

Print je een badge met extra informatie, verwerk dit dan ook in het document. 

Per tablet kunnen ongeveer 100 personen per half uur worden ingecheckt. We raden aan om 1 extra tablet in te zetten voor deelnemers die extra tijd vergen.

Hoeveel van je eigen tablets zet je in?

Hoeveel van je eigen badgeprinters zet je in?

Omschrijf hieronder zo gedetailleerd mogelijk het ontwerp van de badge; denk aan kleur- en hoofdlettergebruik, plek en grootte van de afbeelding, etc. Met deze omschrijving ontwerpen wij de badge. 
Standaard plaatsen we 2 regels op de badge (Voornaam Achternaam + Bedrijfsnaam/Opleiding/...).
Je ontvangt maximaal 3 werkdagen voor het evenement een digitale proef ter goedkeuring. Let op dat we maximaal 3 badgeversies maken.

Heb je deelsessies (zoals workshops, locaties, ...) en wil je weten wie er bij die sessies aanwezig is geweest? Dan drukken wij de QR-code op de badge af zodat deze bij de deelsessie gescand kan worden. 

Wij nemen contact met je op om afspraken te maken. Wij hebben altijd een overzicht nodig van het overzicht van je deelsessies. 

Badgehouder met clip:
De badgehouder is gemaakt van stevig materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan een clip (zoals op de foto) of lanyard/keycord. 

Bijzonderheden op de aanmeldlocatie.

aanmelder.nl levert geen hosts.

Algemene voorwaarden

Vanaf het moment dat de gehuurde apparatuur bij je aankomt tot het moment dat het weer bij aanmelder.nl is, heb je de apparatuur in je beheer, behalve op de momenten dat onze engineer bij de apparatuur aanwezig is. Als de apparatuur in je beheer is, ben je ook aansprakelijk voor diefstal of schade aan de apparatuur. Houd dus rekening met adequate beveiliging en zorgvuldig gebruik.

Als je daar prijs op stelt, kun je een inspectierapport opstellen op het moment van overdracht van de apparatuur tussen jou en onze engineer indien dit bij je evenement van toepassing is.

Meer informatie over de huurvoorwaarden kun je vinden in de algemene voorwaarden.