aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Uitreiking prijzen Scenter Jaarverslagenonderzoek

José Tijssen (Citigate First Financial)

José trad in 2003 bij Citigate First Financial in dienst en is sinds 2005 de algemeen directeur van het bureau. Met betrekking tot haar adviserende taken op het gebied van geïntegreerde communicatie aan klanten, beschikt ze over een zeer ruime expertise op het gebied van zowel investor relations als corporate communications. Ze heeft uitgebreide ervaring met capital markets-transacties en crisisvraagstukken. José won een M&A Award in de categorie 'best PR Advisor' in zowel 2008 als 2009.

Recente projecten omvatten de beoogde fusie van ABN AMRO en Barclays en het bod van Danone op Numico. Daarnaast had zij een adviserende rol bij het bod van Unibail op Rodamco Europe en adviseerde zij Unilever over haar communicatiestrategie met betrekking tot het preferente aandelen-vraagstuk.

Citigate First Financial

Marieke Jansz (Scenter)

Als managing editor (organiserend eindredacteur/projectleider) heeft Marieke ruime ervaring met het aansturen van teams van journalisten, vormgevers en fotografen. Ze maakte specials voor NRC Handelsblad, nrc.next, FEM Business en voor onder meer VODW Marketing, opleidingsinstituut LOI, accountantskantoor BDO en vastgoedmultinational Jones Lang LaSalle. Inhoudelijk beslaan de producties een groot aantal uiteenlopende terreinen.

Daarnaast schrijft Marieke ook zelf artikelen. Haar werk verschijnt regelmatig in NRC Handelsblad en nrc.next.

RedactiePartners

Maarten Pieter van der Vlugt (Scenter)

Drs Maarten Pieter van der Vlugt is organisatie-psycholoog en bij Scenter directeur en consultant. Hij ziet zijn rol als gids in persoonlijke groei en organisatiewijze.

Maarten Pieter over zijn manier van werken: "Onafhankelijk, regisserend en toch ook in verbinding met je omgeving. Vanuit een intuïtief en positief geloof, vanuit wat je kan naar wat je wil. Met energie, enthousiasme en betrokkenheid samen heel praktisch en concreet toepasbaar bouwen aan je ontwikkeling. Nuchter, scherp observerend, signalerend of waar nodig confronterend en daarbij altijd loyaal en respectvol."

Scenter

draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware