Nikon SD Academy Low-Light Fashion met Brett Florens

Nikon SD Academy Low-Light Fashion met Brett Florens

Onze Nikon SD-dealers moeten zich continu aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt, om zo het beste advies te kunnen geven aan haar klanten. Kennis van apparatuur, de mogelijkheden en beperkingen zijn essentieel bij het bepalen van de wensen en behoeftes van de klant.

Met een professioneel trainingsprogramma onder leiding van professionele trainers en fotografen willen we onze SD-Dealers in de gelegenheid stellen om de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste apparatuur te beleven.

Hierbij willen wij u officieel uitnodigen voor de Nikon SD Academy - Low Light fashion fotografie onder leidingvan Brett Florens op een van onze 4 locaties: Amsterdam, Dordrecht,  Son en Zwolle.

 

Brett Florens

Nikon Zuid Africa ambasadeur Brett Florens (nu woonachtig in Nederland) vliegt de hele wereld over voor reclame-,  fashion-  en weddingshoots.  Wij hebben hem exclussief weten te boeken voor onze Nikon SDAcademy. Hij geeft diverse inspirerende workshops, heeft diverse boeken geschreven en in 2016 verscheen zijn DVD "One Wedding - Destination Dubai":

Shot in the Dark - Low light techniques for wedding, portrait and fashion photographers from Brett Florens on Vimeo.

 

 

 

Programma voor deze avond:
Graag willen we jullie overtuigen dat Nikon nog steeds de beste keuze is als het gaat om extreme omstadigheden zoals Low Light fotografie. Samen met een model zullen we jullie door de theorie en praktijk loodsen om de beste resultaten te behalen. Ook zullen we de flexibiliteit van het Nikon CLS systeem demonstreren met de SB-5000. Er zal genoeg aandacht besteed worden aan hands-on momenten om zelf de nieuwste aparatuur, accessoires en objectieven te testen.

Wilt u vooraf een broodje mee te eten, geef dit AUB aan bij uw aanmelding.

Zorg dat u op tijd bent het programma start om 19:00 en is tot 22:30.

Tot ziens bij de Nikon SD-Academy!

 

MVG,

Daan - Nikon Nederland

 

google form voor evenement
 google form voor evenement