Nikon SD Academy Glamour Fotografie (3nov)

Nikon SD Academy Glamour Fotografie (3nov)

Welkom

Onze Nikon SD-dealers moeten zich continu aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt, om zo een gedegen advies te kunnen geven aan haar klanten. Kennis van Nikon apparatuur, de mogelijkheden en beperkingen zijn essentieel bij het bepalen van de wensen en behoeftes van de klant.

Uit onze vorige enquĂȘte is gebleken dat er behoefte was voor een gastspreker/fotograaf. Wij hebben met deze gedachte een bijzondere avond voor jullie samengesteld onder leiding van Marc Vreenegoor die waanzinnige mooie Fashion & Model fotografie maakt.

Hierbij willen wij u officieel uitnodigen voor de Nikon SD Academy - Mastering Glamour-Fotografie in Son.

Programma voor deze avond:
Marc Vreenegoor zal jullie meenemen in de wereld Fashion- en Beautyfotografie. We zullen tijdens deze avond spelen met verschillende lichtvormers zoals reflectoren, softboxen, grids, ringflitsers en andere creatieve technieken zoals light painting die alle aspecten belichten bij het fotograferen van het blote menselijk lichaam. Ook krijgt u volop gelegenheid om m.b.v. de nieuwste Nikon apparatuur zelf foto's te maken bij diverse opstellingen onder toeziend oog van Marc.

Glamour.JPG

Mocht u geen tijd hebben om vooraf te eten, dan bieden wij de mogelijkheid om soep en broodje mee te eten. Geef dit AUB aan bij uw aanmelding.

Zorg dat u op tijd bent het programma start om 19:30 en is tot 22:30.

Tot ziens bij de Nikon SD-Academy!

MVG,

Nikon Nederland

workshopregistratie
 workshopregistratie