Gegevens locatie

De bijeenkomst Seizoenopening voor de recreatie ondernemers start om 8.30 uur bij Vakantiecentrum Dennenoord in de SPAR winkel met een winkelbezoek incl. ontbijt.

Als je niet blijft slapen in Dennenoord is het wel de bedoeling dat je met je auto naar het vakantiepark komt. Om 9.00 uur gaan we gezamelijk de bus in voor de rest van het programma. Rond 20.00 uur zijn jullie weer terug bij Dennenoord, zodat jullie ruim voldoende tijd hebben om de laatste boot van 21.00 uur te halen.

Adres:
Vakantiepark Dennenoord
Grensweg 106
1791 NK  Den Burg

Routebeschrijving:
Rijd over de Pontweg richting De Koog, als je van de boot afkomt. Naast de Pontweg staan grote borden met nummers (dit zijn afslagen). Bij afslag 11 neem je de rotonde driekwart. Je rijdt nu op de Rozendijk, na ongeveer 200m neem je de eerste weg rechts dit is de Grensweg. Na 200m zie je aan je rechterhand de ingang van Vakantiecentrum Dennenoord.

Overnachten
Het is mogelijk om kosteloos te blijven slapen in het Vakantiecentrum Dennenoord.

Er zijn hiervoor diverse 4-persoonshuisjes gereserveerd en wil je hiervan gebruik maken dan staat het huisje zelfs de gehele midweek tot je beschikking (vanaf maandag 6 maart 15.00 uur t/m vrijdag 10 maart 10.00 uur). Je kunt de bijeenkomst dus combineren met een langere verblijf om Texel te ontdekken.

Meer informatie over het park staat op de website van Vakantiecentrum Dennenoord.

Indien je hiervan gebruik maakt ook graag bij de aanmelding aangeven met hoeveel personen je in het huisje verblijft.

Parkeren:
Vanaf 2017 is de parkeersticker komen te vervallen en kun je vooraf het Texel e-vignet aanschaffen. Je hoeft geen sticker meer op je auto te plakken want er wordt gecontroleerd op kenteken. Het e-vignet is geldig voor een dag, een week of een jaar. Ook bij de stranden heb je deze voortaan nodig. Voor meer informatie of om het vignet meteen aan te schaffen ga naar: www.texelevignet.nl.

deelnameregistratie
 deelnameregistratie