Seminar Heron Auto Fiscale tips voor zakelijk rijden

Seminar Heron Auto Fiscale tips voor zakelijk rijden

Geachte heer/mevrouw,

Op woensdag 16 mei a.s. organiseert Heron Auto het seminar 'Fiscale tips voor zakelijk rijden'. Tijdens dit seminar informeren wij u over de gevolgen van de WLTP-regeling*, de eventuele BPM-gevolgen van deze nieuwe CO2-uitstoottest en geven wij u fiscale tips om zakelijk autorijden nog leuker te maken. Andere onderwerpen die deze avond aan bod komen, zijn: de elektrische auto, geen rittenregistratie meer voor bestelauto’s, de investeringsaftrek, BTW-aftrek op uw privéauto en verlaging van de bijtelling. Kortom, een interessant seminar waar u winst mee kunt behalen!

Wanneer:      Woensdag 16 mei 18.30-21.00 uur

Waar:            Heron Auto Purmerend (Audi showroom, 1e verdieping)

                     Binnenzeestraat 7, 1446 AB Purmerend

U kunt zich onderaan dit bericht via de rode button aanmelden. Na het seminar is er een netwerkborrel.

Gastspreker

We hebben mr. Jan Rolleman als gastspreker uitgenodigd. Naast een brede oriëntatie op met name zakelijke belastingen als omzet- en vennootschapsbelasting heeft hij zich gespecialiseerd in autobelastingen. Vanuit AMD automotive fiscalisten B.V., bekend van www.autoenfiscus.nl, is hij actief als fiscalist voor automotive ondernemers. Daarbij behoren zowel het schrijven van publicaties, het verzorgen van trainingen als het verzorgen van advies en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tot zijn werkterrein.

De heer Rolleman kan als geen ander in duidelijke taal uitleggen wat de gevolgen zijn van de WLTP-regeling voor u en uw organisatie en geeft u fiscale tips voor zakelijk autorijden.

 

Aanmelden

U kunt zich t/m dinsdag 1 mei a.s. voor dit seminar** inschrijven (zie aanmeldknop onderaan dit bericht). Voor vragen kunt u terecht bij Bram Vriend, Salesmanager Heron Auto Bedrijfswagens (telefoonnummer: 06 83706620. E-mail: bram.vriend@heronauto.nl).  

We zien u graag op woensdag 16 mei a.s.! 

Met vriendelijke groet,

Heron Auto

 

* Sinds 1 september 2017 worden auto’s onderworpen aan een nieuw testprotocol voor het meten van emissiewaarden en brandstofverbruik: de Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Deze wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen gaat de NEDC test vervangen. De nieuwe test moet de uitstoot van CO2, het brandstofverbruik en andere verontreinigende stoffen van voertuigen beter in beeld brengen. Vanaf 1 september 2018 moeten alle nieuwe registraties voldoen aan de WLTP-regels. 

** Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt maximaal 3 personen per bedrijf aanmelden. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.

Aan- of afmelden