Over de OpenScape Business

Het succes van elke onderneming – hoe groot of klein ook – hangt af van de efficiëntie van haar communicatie.
Bedrijven worden steeds virtueler en hun werknemers steeds mobieler. Daarom neemt de uitdaging toe om onderling, met klanten en met partners verbonden te blijven.
Volgens recent onderzoek van Siemens Enterprise Communications worden werknemers overrompeld door de vele communicatieopties van tegenwoordig (van telefoon en e-mail tot fax, instant messaging en – natuurlijk – sociale
media). Dit veroorzaakt frustratie en kan een grote impact hebben op de teamprestaties, de productiviteit en de klantenservice.

Communicatiekosten

Naarmate de communicatieopties toenemen en de teams virtueler worden, tijgen de reiskosten en de kosten om werknemers onderling en met klanten geconnecteerd te houden.
Ondernemingen moeten vandaag effectieve communicatie in stand houden met een steeds groter aantal mobiele werknemers. Ze moeten thuiswerkers dezelfde tools en functies aanbieden als op kantoor, en ze moeten nu de kosten dragen voor het beheer en de beveiliging van nieuwe BYOD-initiatieven (Bring Your Own Device). Bovendien stijgen de audio- en videoconferentiekosten als personeel op afstand en virtuele teams pogen samen te werken. En de integratie van al deze toestellen en technologieën in het netwerk resulteert natuurlijk in een grotere complexiteit en meer kosten.

De waarde van OpenScape Business

Helpt bedrijven om klanten en werknemers nog beter tot dienst te zijn door communicatiestromen en teamwork te versterken. OpenScape Business verbetert besluitvorming en faciliteert mobiliteit. Zo kan wie niet op kantoor is toch contact houden.

Verbetert de productiviteit én het werkvolume van de werknemers door toegang tot krachtige communicatietoepassingen mogelijk te maken, van one-click conferentiegesprekken tot sociale samenwerkingstools – op kantoor, onderweg of thuis.

Verzekert onafhankelijke mobiliteit en samenwerking op afstand door effectieve en veilige communicatie tussen verschillende vestigingen en werknemers op afstand te bevorderen ongeacht toestel, locatie of netwerk.

Maakt optimaal gebruik van beperkte budgetten en beperkt hoge operationele kosten door de flexibiliteit te bieden van een lokale of gevirtualiseerde service. Deze service kan geïmplementeerd worden bovenop uw bestaande infrastructuur zonder extra hardware.Bovendien is de service makkelijk uit te breiden, van spraak tot UC, via een intelligent implementatiemodel. De UC-functies drukken de reiskosten en vermijden conferentiekosten voor derden.

OpenScape Business UC

download hier de brochure voor meer informatie

workshop organiseren
 workshop organiseren