SKG JAARCONGRES 2022 
UITVOERINGSKRACHT

Uitvoeringskracht is in gebiedsontwikkeling een veelgehoorde term. Maar wat is het? En hoe bouw je die op? De SKG en de Leerstoel Gebiedsontwikkeling (TU Delft) werken hard aan de kennis die voor meer uitvoeringskracht in onze leefomgeving nodig is.Tijdens het SKG Jaarcongres bespreekt hét netwerk van gebiedsontwikkelend Nederland de nieuwste inzichten en de volgende stappen.

Het SKG Jaarcongres zal plaatsvinden op donderdag 31 maart in Beeld & Geluid Den Haag van 10-18 uur. Schrijf u direct in via het tab Aanmelden.Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling

De Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) verbindt een groeiend aantal publieke, private en maatschappelijke organisaties in de praktijk van gebiedsontwikkeling. SKG-partners geven richting en inhoud aan het kennisprogramma van de Leerstoel Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft. Met onderzoek, onderwijs, kennisbijeenkomsten en het platform gebiedsontwikkeling.nu levert SKG een krachtige bijdrage aan een professionele, reflectieve gebiedsontwikkelingspraktijk voor een duurzame gebouwde omgeving.