Vebego Ski event 2020

Na een succesvolle eerste editie heet de organisatie jou van harte welkom bij het tweede Vebego Ski event 2020! Er is plaats voor maar liefst 50 collega's. Elke collega uit Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is welkom. Wees er snel bij want VOL = VOL.

Waarom?

Skiën is gezond, leuk en een echte familie activiteit. Vebego wil meer synergie tussen de bedrijven dus waarom niet alles met elkaar combineren? 

Wanneer?

We vertrekken op dinsdag 28 januari 2020 met leaseauto's naar het prachtige skigebied Cervinia-Valtournenche in Italië. Sandra Roso Sanchez, Maaike Donkers, Wendy Klomp en Wim Hendriks ontvangen jou in het hotel waar je vanaf 16.00 uur kan inchecken. Bij aankomst ligt je skipas klaar en 's avonds gaan we gezamenlijk dineren. Op zaterdag 1 februari 2020 keren we aan het einde van de middag huiswaarts. 

Waar?

Breuil-Cervinia vormt met Zermatt en Valtournenche een reusachtig skigebied van 350 kilometer aan pistes tot een hoogte van 4000 meter. Het is een sneeuwzeker en internationaal wintersportgebied met de hoogste cabinelift van Europa. Hier vind je tevens een afdaling van 22 kilometer, de langste afdaling van Europa! Dit prachtige skigebied is voor alle skiërs, van beginners tot gevorderden.

Hoe ziet de reis eruit?​

  • ​5-daagse skitrip naar Italië
  • 4 volle dagen skiën
  • 4 overnachtingen in 3-sterrenhotel Tersiva o.b.v. half pension  (ontbijtbuffet en viergangendiner)
  • Skipas voor Valtournenche en Cervinia
  • Organisatie van toertochten door het gebied
  • Coördinatie van andere activiteiten zoals sledehondentochten (niet in prijs inbegrepen)
  • 10% korting op ski/snowboard verhuur
  • Uniek ski-jack Vebego Ski event
  • Begeleiding door Matterhornskiing 
  • Coördinatie van skilessen (lesgeld niet inbegrepen)

Overige informatie

Het hele hotel is beschikbaar voor Vebego en voorzien van gratis Wifi. Voor €5,- per bezoek kun je gebruikmaken van het wellness center. Gezien het beperkte aantal hotelkamers is het delen van een hotelkamer een must en zal de organisatie zorgen voor een kamerindeling. Bij jouw aanmelding kun je aangeven met wie je graag samen op de kamer wilt. Alle hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Het vervoer van en naar de piste is geregeld met een hotelbusje. Bij de skiliften hebben wij de beschikking over een eigen depot voor het opbergen van skischoenen, ski's en snowboards. 

Kosten

De kosten bedragen €539,- p.p. voor het totale arrangement. Een aanbetaling van €100,- is een vereiste. De aanbetaling dient vóór 1 oktober 2019 binnen te zijn. Het restantbedrag dient vóór 31 december 2019 te zijn voldaan. Na aanmelding ontvang je een email met betalingslink van Matterhornskiing met instructies en factuur. 

Eventuele bijkomende kosten zijn: dagsupplement Zermatt €34,-, lunch, reis- en/of annuleringsverzekering en autokosten. Meer informatie over de kosten en betaling lees je hier

Contact

Heb je nog vragen over dit event? Neem dan contact op met Sandra Roso Sanchez, organisator van dit event, via sandra.rososanchez@hagozorg.nl of 088-0990880. 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren