SMART LOGISTICS events

The Future of Logistics Starts Today
22 NOVEMBER 2018

SMART LOGISTICS, het event waarbij inzicht wordt gegeven in de logistieke toekomst van nu. Hoe worden logistieke processen nu ingericht en waar staan we in 2025? Aan de hand van ontwikkelingen, klantcases en inspirerende onderwerpen levert dit event een kijk op de toekomst, The logistics future starts today!

 

Reserveer gratis uw plek!
Een efficiënt logistiek proces is dynamisch en kan vaak door kleine optimalisaties een sprong vooruit maken. Hoe een kleine aanpassing een verschil kan maken laten we u graag tijdens dit event zien. U kunt het volgende verwachten:
•    The future of Logistics – Jeroen van den Berg
•    Mobility Edge – Erdwin van Turenhout | HoneyWell
•    Inspirerende klantcases
•    Met innovatieve oplossingen een proces efficiënter maken - Marc Lammers
•    Een netwerk aan logistieke managers
 

 

Marc Lammers

Met innovatieve oplossingen een proces efficiënter maken

Marc Lammers is hét voorbeeld van een moderne coach (Nederlands vrouwen coach & Belgische mannen coach). Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn teams te prikkelen en te verbeteren. Met uiteindelijk resultaat Olympisch Goud in Beijing 2008 met de Nederlandse hockeydames. Marc legt tijdens zijn presentatie de link tussen innovatie in de sport en het bedrijfsleven. Hij beantwoord de vraag, hoe kun je bestaande processen door er anders naar te kijken efficiënter en effectiever maken?

Jeroen van den Berg

Future of Logistics

Digitalisering heeft een grote impact op het hedendaagse bedrijfsleven. Het stelt nieuwe eisen aan de logistieke keten. Hoe kunnen bedrijven hun keten klaar maken voor de toekomst? Welke rol speelt software in deze transformatie? En is traditionele business-software eigenlijk wel in staat om in de behoefte te voorzien of is het tijd voor een nieuwe generatie software?