Vraag/aanbod-sessie productieautomatisering

Vraag/aanbod-sessie productieautomatisering

Hartelijk welkom bij de

Vraag/aanbod-sessie productieautomatisering,
6 maart 2017, 15-18 u, RoboValley, Delft.

Tijdens deze sessie hoort u van ondernemers in de maakindustrie wat hun ervaringen zijn met automatisering van hun productie. Waarom en welke deelstappen hebben zij laten automatiseren? Wie hebben we erbij betrokken en waarom die partij? Wat is hun ervaring en welke lessen hebben zij geleerd? Vier ondernemers vertellen kort hun verhaal. De (MKB)bedrijven die de automatisering hebben uitgevoerd, geven meer voorbeelden van hun werk. Dat maakt duidelijk wat er mogelijk is in automatisering. Het Robot Master Team van RoboValley en de kwartiermakers voor RoboHouse geven ook een korte introductie. Naderhand is er alle gelegenheid om mede-ondernemers en automatiseerders te ontmoeten in een informele sfeer.

U leert dus welke productiestappen in aanmerking komen voor automatisering, welke (MKB) partijen uit de regio u daarbij kunnen helpen en waar u op moet letten. Praktischer dan dat kunnen we het niet maken!

Op deze site kunt u zich aanmelden voor dit evenement, het programma bekijken en routeinformatie inzien. Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

 

Met vriendelijke groeten,

Anton Duisterwinkel, Holland Instrumentation
Marco Kirsenstein, FME
Marie-Claire Doremalen, Metaalunie

en de overige deelnemers van Slim Gemaakt in Zuid-Holland

registratiebalie
 registratiebalie