Save the date

23 mei 2019 | Slimmer Thuis

congres over nieuwe concepten en technologie voor thuiswonende ouderen

 

Op 23 mei wordt vanuit het Programma Langer Thuis, het Programma Een tegen Eenzaamheid en verschillende partnerorganisaties een inspiratiecongres georganiseerd over nieuwe oplossingen voor thuiswonende ouderen: Slimmer Thuis.

Bij het congres staat niet de technologie, maar de behoeften van ouderen zelf centraal. Vitaal blijven, blijven meedoen zijn waarden die op welke leeftijd, ook bij het ouder worden, nagestreefd worden. Nieuwe technologieën maken veel mogelijk en het stelt ouderen zelf én hun mantelzorgers en verzorgers voor nieuwe keuzes. Wat hebben ouderen nodig? En waar doe je als kinderen van (kwetsbare) ouderen goed aan? Weten we waarom ouderen en verzorgers bepaalde innovaties omarmen en anderen niet? Weten we welke ouderen dit gemakkelijk doen en anderen niet en waarom?

Tijdens het congres zullen bezoekers worden geïnspireerd door kennismaking met nieuwe slimme (technische) oplossingen en voeren we het gesprek over hoe we deze voor ouderen en professionals laten werken en kunnen implementeren.

Klik op aanmelden als u de officiële uitnodiging voor het congres wilt ontvangen. U ontvangt deze zodra het programma bekend is.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over het programma.