Get Smart Event

 

Op donderdag 3 december vond het Get Smart Event plaats. Get Smart is een project van het Kenniscentrum Business Innovation van de Hogeschool Rotterdam in samenwerking met Hogeschool InHolland, FME en InnovationQuarter.


Hoe kunnen mkb-bedrijven in de maakindustrie de kansen die slimme digitale technologie hen biedt beter identificeren, ontwikkelen en vermarkten?

Met deze vraag als uitgangspunt heeft het Kenniscentrum Business Innovation de afgelopen twee jaar in het project Get Smart onderzoek gedaan naar de manier waarop 12 mkb-bedrijven uit de regionale maakindustrie hun innovatievermogen hebben kunnen versterken om meer en beter gebruik te maken van Smart Industry.

Voor veel bedrijven is het wel duidelijk dat slimme digitale technologie (Smart Industry) kansen biedt, maar hoe herken je die kansen en hoe vertaal je die kansen naar nieuwe producten en diensten?

En nog belangrijker: welke valkuilen kom je tegen op het pad naar digitale innovatie?

Studenten hebben de deelnemende bedrijven een spiegel voorgehouden en hen geholpen bij het organiseren van hun innovatieproces. Daar hebben zowel de bedrijven als het Kenniscentrum veel van geleerd. En die lessen willen wij graag met u delen.

Meer informatie over Get Smart >